Μεγάλη «συναυλία αγάπης» διοργανώνει σήμερα ο δήμος Αμαρουσίου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καθιέρωσή του σε «παγκόσμιο κέντρο Τουρισμού, Υγείας, Άθλησης και Επιχειρηματικότητας», αλλά και την εν γένει προώθηση του στόχου να καταστεί η Ελλάδα πόλος έλξης για τον ιαματικό τουρισμό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η συναυλία πραγματοποιείται στις 19.30, στον χώρο της Αγοράς του Ολυμπιακού Σταδίου (Στοά Καλατράβα), με τη συμμετοχή του Γιώργου Χατζηνάσιου και 300 παιδιών από τμήματα χορωδιών και υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ενώνουμε τις φωνές μας με τη νεανική ορμή για να διασπείρουμε την ελπίδα της ανάπτυξης και της προοπτικής, οριοθετώντας έτσι την επόμενη μέρα για την χώρα μας που μπορεί να γίνει ένας παγκόσμιος πόλος έλξης για τον Τουρισμό Υγείας», δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος του ΙΣΑ, της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου. «Στον χώρο που φιλοξενήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004, γεννιέται η νέα εποχή για το Μαρούσι και τους δημότες του, δίνοντας το έναυσμα για μια μεγαλειώδη γιορτή που σηματοδοτεί το αύριο της πόλης και της χώρας που οραματιζόμαστε».

Η εκδήλωση συνδυάζεται με την έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων που έχει συμβάλλει στο να πραγματοποιηθεί αύριο, «ένα μοναδικό πολιτιστικό υπερθέαμα».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό, ενώ την παρουσίαση θα κάνει ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Παπαδάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες, Σπύρου Λάμπρου (υπό τη διεύθυνση του Σπύρου Λάμπρου), Εθνικών Ωδείων Αμαρουσίου και Ηρακλείου (υπό την διεύθυνση της Εύης Χλωρού) και Con Anima (υπό την διεύθυνση της Ιουλίας Τζαννετουλάκου).

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών, από τις 06.00 το απόγευμα, λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια με αφετηρίες:

– το δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα)
– το κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» ( Βασ. Όλγας 12, πλησίον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου)
– το δημοτικό θέατρο Πεύκης (επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης).

Τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια και για την επιστροφή του κοινού μετά το πέρας της εκδήλωσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης