Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου υποδέχονται τον φίλο τους Διονύση Τσακνή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο το Σάββατο 5 Ιανουαρίου.
Μετά από χρόνια οι τρεις φίλοι και ομότεχνοι θα βρεθούν μαζί επί σκηνής. Ο συνθέτης και ερμηνευτής, Διονύσης Τσακνής θα κάνει ποδαρικό στον Λαυρέντη και στον Νίκο, που με περισσή αγάπη θα τον υποδεχθούν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ως τον πρώτο αγαπημένο επισκέπτη τους για το 2019.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, τραγουδοποιοί με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, μοιράζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο τη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου στην πρώτη συνεργασία τους. Έχοντας και οι δύο την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του ’80, οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μουσική παράσταση – αναδρομή με τίτλο «Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά;» και καλεσμένους φίλους και συνοδοιπόρους στο ελληνικό τραγούδι.
Μαζί τους η Μιρέλα Πάχου, η ανερχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, η οποία δίνει το δικό της στίγμα στην παράσταση με τη φρεσκάδα της και φυσικά… με το κόκκινο ακορντεόν της.
Συμμετέχουν: Steve Tesser (κιθάρα, τραγούδι), Αγάπη Διαγγελάκη (τραγούδι, γιουκαλίλι, μεταλλόφωνο).
Μαζί τους οι: Βύρων Τσουράπης (μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, τραγούδι), Ηλίας Λαμπρόπουλος (βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι, τραγούδι), Άκης Αμπράζης (μπάσο, κρουστά), Δημήτρης Καλονάρος (τύμπανα, κρουστά) και Φίλιππος Σπυρόπουλος (κρουστά, τύμπανα).

Τον ήχο έχουν επιμεληθεί ο Γιώργος Καραγιαννίδης και ο Άκης Πασχαλάκης
Οργάνωση παραγωγής: Metrolive Productions info@metrolive.gr

360ο Entertainment 360entertainment.gr@gmail.com
Μαχαιρίτσας, Πορτοκάλογλου, Τσακνής στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9315600, Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, ώρα 22:30.
Τιμές: Από 12 ευρώ με μπίρα ή κρασί στο bar. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, τηλ. 11876, καταστήματα Seven Spots, Reload Stores, WIND, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Viva Kiosk Σύνταγμα, Yoleni’s

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης