Ο Αμερικανός τραγουδιστής, ράπερ και παραγωγός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο τού νέου τεύχους GQ Style και στη συνέντευξη μιλά για τα πάντα, από τη φωνή του, τα τατουάζ στο πρόσωπο έως τη μάχη του με την κατάθλιψη.

«Δεν χρειάζεται να τραγουδάς καλά» εκτιμά ο 24χρονος ράπερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απλώς πρέπει να είσαι πραγματικός Είναι σαν αυτό που είπε ο Ντέιβιντ Μπερν: “Όσο καλύτερα ακούγεστε, τόσο λιγότεροι άνθρωποι θα σας πιστέψουν”».

Ο Post Malone είναι επίσης γνωστός για την εμφάνισή του, η οποία περιλαμβάνει ξεχωριστά τατουάζ προσώπου.

«Είμαι άσχημος…» λέει. «Μπορεί να προέρχονται από ένα σημείο ανασφάλειας, επειδή δεν μου αρέσει το πώς φαίνομαι, έτσι θα βάλω κάτι ωραίο εκεί για να μπορώ να κοιτάω τον εαυτό μου και να λέω “φαίνεσαι ωραίος” και να έχω ένα ίχνος αυτοπεποίθησης όταν πρόκειται για την εμφάνισή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ράπερ επίσης μιλά για τις προσπάθειές του να βρει τη δική του ταυτότητα ως καλλιτέχνης και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε στην κοινότητα των μαύρων καλλιτεχνών.

«Ήθελα τόσο πολύ να είμαι σαν τον Μακ Μίλερ, τον Τράβις Σκοτ και τον A$AP Rocky» αναφέρει στη συνέντευξή του. «Η εύρεση της δικής μου ταυτότητας στο όλο θέμα ήταν, δεν θέλω να πω δύσκολη, αλλά ήταν μια διαδικασία για μένα».

Και όταν πρόκειται για τα συναισθήματά του, ο Malone αποκαλύπτει ότι είναι αντιμέτωπος με την κατάθλιψη ολόκληρη τη ζωή του.

«Στο Γυμνάσιο έκλαιγα κάθε βράδυ για να κοιμηθώ» ανέφερε. «Στο Λύκειο το ίδιο πράγμα. Προσπάθησα να πίνω μπίρες για να απαλλαγώ από αυτό, αλλά δεν φεύγει ποτέ. Και δεν νομίζω ότι αυτό είναι λάθος κάποιου. Έχει να κάνει με κάτι που είναι προδιάθεση» επισημαίνει.

Ο Post Malone δηλώνει ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη, κυρίως μέσω της μουσικής του.

«Προσπαθώ» εξηγεί. «Είναι δύσκολο. Μέσα από τα τραγούδια μου, μπορώ να μιλήσω για ό,τι θέλω. Αλλά το να κάθεσαι εδώ, πρόσωπο με πρόσωπο, είναι δύσκολο» σημειώνει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης