Ο συγγραφέας ενός νέου βιβλίου για τον Μακ Μίλερ δίνει τη δική του οπτική για τη σχέση του εκλιπόντος ράπερ με την τραγουδίστρια της ποπ Αριάνα Γκράντε.

Το βιβλίο του Πολ Κάντορ «Most Dope: The Extraordinary Life of Mac Miller» κυκλοφόρησε στις 18 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Αμερικανός ράπερ, ο οποίος από indie καλλιτέχνης στο Πίτσμπουργκ έγινε σταρ πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2018 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Αν ζούσε ο Μακ Μίλερ στις 19 Ιανουαρίου θα γιόρταζε τα 30ά γενέθλιά του.

Πάντα υπήρχε ο στόχος το βιβλίο να γραφτεί σωστά και με σεβασμό και ειλικρίνεια. Την περίοδο που ολοκλήρωνα τη συγγραφή, ο εκδοτικός οίκος αποφάσισε ότι ήθελε να κυκλοφορήσει στα γενέθλιά του. Ένιωσαν ότι ήταν ένας φόρος τιμής σε αυτόν και συμφώνησα, δήλωσε στο USA Today ο Πολ Κάντορ, δημοσιογράφος και θαυμαστής του ράπερ .

Για να καταγράψει την περίπλοκη ιστορία του ράπερ ο Κάντορ, πήρε συνεντεύξεις από 100 φίλους και στενούς συνεργάτες του καλλιτέχνη και ταξίδεψε στο Πίτσμπουργκ, την Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη – σε όλα τα μέρη, στα οποία έζησε ο Μίλερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βιβλίο ο Κάντορ αναφέρει ότι η Αριάνα Γκράντε ήταν «βράχος» για τον Μίλερ στον αγώνα του με την κατάχρηση ουσιών.

Ο Μίλερ εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης για περίπου τρεις εβδομάδες το 2016, με τη σταρ της ποπ να κάνει αρκετές επισκέψεις για να τον δει κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

Το βιβλίο καλύπτει επίσης τον τρόπο με τον οποίο ο Μίλερ υποστήριξε τη Γκράντε μετά τη βομβιστική πολύνεκρη επίθεση στο Μάντσεστερ Αρένα στη συναυλία της το 2017, ερμηνεύοντας το ντουέτο τους «The Way» μαζί της όταν επέστρεψε στον συναυλιακό χώρο για την εκδήλωση One Love Manchester.

Το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του 2018, προκαλώντας φρενίτιδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ιδιαίτερα όταν η Γκράντε άρχισε να βγαίνει με τον σταρ του Saturday Night Live, Πιτ Ντέιβιντσον. Η τραγουδίστρια κατηγορήθηκε αργότερα από τους θαυμαστές ότι ώθησε τον Μίλερ στα άκρα.

Ο συγγραφέας δήλωσε ότι του προκάλεσαν έκπληξη οι συζητήσεις μετά τον θάνατό του ράπερ για τη σχέση του με την τραγουδίστρια. Αυτή η σχέση ήταν πολύ θετική και υπήρχε αγάπη μεταξύ τους. Μερικές φορές μιλάς σε ανθρώπους και νομίζεις ότι θα σου πουν τρελά πράγματα. Αλλά όλοι μου μίλησαν για πραγματικά θετική επιρροή, ανέφερε.

Υπήρξε ένα αφήγημα που κυκλοφόρησε για τη σχέση τους που ίσως δεν ήταν 100% ακριβές. Έγινε λίγο μια ταμπλόιντ εκδοχή του εαυτού του, και δεν ήταν αυτό που ήθελε, διευκρίνισε ο συγγραφέας στο Daily Beast.

Ο Μάλκολμ Τζέιμς ΜακΚόρμικ, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του Μακ Μίλερ γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1992. Άρχισε να ασχολείται με τη μουσική σε νεαρή ηλικία και στα δεκαπέντε του είχε ήδη κυκλοφορήσει mixtapes. Ήταν ένας από τους πρώτους αληθινούς viral σούπερ σταρ και οι πρώτοι του δίσκοι του χάρισαν μια λυσσαλέα λεγεώνα σκληροπυρηνικών θαυμαστών – καθώς και μερικούς αξιόλογους επικριτές. Το «Most Dope» αφηγείται την ιστορία ενός παθιασμένου, προικισμένου νεαρού άνδρα που πέτυχε τις φιλοδοξίες της ζωής του, αλλά τον διέλυσαν οι δαίμονές του, αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Abrams Press.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης