«Να ξαναθυμηθούμε την χαρά του πρώτου μας ραντεβού», προσκαλεί το κοινό της η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Πέννυ Μπαλτατζή, με αφορμή την επανεμφάνισή της στον Κήπο του Μεγάρου τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, παρέα με τον καλλιτέχνη “ D3lta” και μία ομάδα εκλεκτών μουσικών.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η καλλιτέχνιδα, που με τον μοναδικό της τρόπο ακροβατεί στις υψηλές απαιτήσεις του ελληνικού ρετρό, λαϊκού, κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου αλλά και της jazz και των blues, μοιράζεται τη χαρά της, που για ακόμα μία φορά, θα ταξιδέψει ρυθμικά και μελωδικά, το κοινό σε μία δροσερή μουσική, γεμάτη εκπλήξεις, καλοκαιρινή νύχτα στον μαγικό κήπο του Μεγάρου. Όπως άλλωστε έκανε και στην αξέχαστη προ-πανδημίας τελευταία της εμφάνιση, όπου κατάφερε με το ρεπερτόριό της να ξεσηκώσει τον κόσμο από το γρασίδι με πολλή καλή μουσική, χορό και τραγούδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από ένα μεγάλο διάστημα “αποχής” λόγω της πανδημίας, νοιώθω μεγάλη χαρά για το “Ραντεβού στον Κήπο” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Θα τολμούσα να πω, μαζί με ένα δημιουργικό “τρακ”, σαν να πρόκειται για το πρώτο μου “ραντεβού”», αναφέρει χαρακτηριστικά η Πέννυ Μπαλτατζή.

Μιλώντας για το τι μπορεί να περιμένει κάποιος το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας, εξηγεί ότι η συναυλία έχει αρκετά προσωπικό χαρακτήρα: «Μέσα από μια υπέροχη “μουσική” ομάδα, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα με τραγούδια δικά μου, νέα και παλιά, αλλά και τραγούδια από την ευρύτερη μουσική σκηνή που στιγμάτισαν την “προσωπικότητα” μου».

Μάλιστα, υπενθυμίζει, ότι «μαζί μου, θα βρίσκεται και ένας νέος καλλιτέχνης, ο D3lta, που μπήκε δυναμικά στον χώρο της ροκ σκηνής από το 2018» και υπογραμμίζει ότι «σας έχουμε ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας περιμένουμε όλους, όσους επιτρέπει το «πρωτόκολλο» της εποχής φυσικά, σε έναν υπέροχο κήπο, που είναι από μόνος τους, ένα φυσικό- δροσερό σκηνικό, να ξαναθυμηθούμε την χαρά του πρώτου μας ραντεβού. Εμείς, θα είμαστε εκεί, με καλή διάθεση και θα αναλάβουμε επί σκηνής όλα τα υπόλοιπα», τονίζει με αυτοπεποίθηση η Πέννη Μπαλτατζή.

Όπως επισημαίνεται και από το Μέγαρο Μουσικής: Η Πέννυ Μπαλτατζή, «το κορίτσι» που όλοι αγαπήσαμε, επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, για μια μοναδική βραδιά ώρα 9:00 μ.μ., με νέα μπάντα, παλιά και ολοκαίνουργια τραγούδια, και με την ίδια πάντα φρεσκάδα και ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ολοκληρώθηκε η μεγάλη της καμπάνια crowdfunding με τίτλο: «Τα όνειρα δεν αναβάλλονται», που είχε στόχο τη δημιουργία ενός νέου δίσκου με τη συμμετοχή πολλών επαγγελματιών από το χώρο της μουσικής και του πολιτισμού, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται μέσα στο 2021.

Ο Ελληνοβρετανός D3lta συστήθηκε στη ροκ σκηνή της Ελλάδας το 2018 με την κυκλοφορία του πρώτου του single «Silent Revolution» από τη Minos EMI, και μέσα σε λίγους μήνες βρέθηκε προτεινόμενος Best Newcomer στα Mad Awards. Έχει αποκτήσει ένα δυναμικό κοινό από τις live εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα και σε φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. Για το 2021 ετοιμάζει μια σειρά από ανατρεπτικά releases, με ώριμο ήχο και ανανεωμένη σκηνική παρουσία.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Βασίλης Νησσόπουλος, μπάσο, ενορχηστρώσεις, φωνητικά

Αλέκος Βουλγαράκης, ηλεκτρική κιθάρα

Στέλιος Φραγκούς, πλήκτρα, φωνητικά

Μανώλης Τόμπρος, τύμπανα

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης