Θλίψη στους φίλους της μέταλ μουσικής σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Τζόι Τζόρντισον, πρώην ντράμερ και ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος Slipknot.

O ντράμερ απεβίωσε σε ηλικία 46 ετών, ενώ την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η οικογένεια του, αναφέροντας πως «πέθανε ήρεμα στον ύπνο του, τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021. Ήταν μόλις 46 ετών», χωρίς να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της οικογένεια αναφέρει: Με μεγάλη μας θλίψη μοιραζόμαστε την είδηση πως ο Joey Jordison, διάσημος ντράμερ, μουσικός και καλλιτέχνης, απεβίωσε ήρεμα κατά τη διάρκεια του ύπνου του στις 26 Ιουλίου 2021. Ήταν 46 ετών.

Όσοι τον ήξεραν, αντιλαμβάνονταν την ευφυΐα και την αντίληψή του, την ευγενική του προσωπικότητα, τη μεγάλη του καρδιά και την αγάπη του για οτιδήποτε είχε να κάνει με την μουσική και την οικογένεια. Η οικογένεια του Joey ζητάει από τους φίλους, δημοσιογράφους και θαυμαστές του να δείξουν κατανόηση στη θέλησή μας για ιδιωτικότητα και ηρεμία σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας πραγματικά σπουδαίος ντράμερ, αποτέλεσε ένα από τα «κλειδιά» για την έκρηξη των Slipknot, καθώς το μοναδικό και δυναμικό του στιλ έδωσε στον ήχο της μπάντας από την Αϊόβα κάτι το ξεχωριστό, βοηθώντας την να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί ως μια ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του 21ου αιώνα.

Ο Joey Jordison αποχώρησε από τους Slipknot το 2013 με την ασθένειά του να παίζει και αυτή τον ρόλο της στην απόφαση. Για κάποια περίοδο της ζωής του η νευρολογική ασθένεια τον χτύπησε τόσο βαριά που είχε χάσει την κίνηση και στα δύο του πόδια, σταματώντας να παίζει τύμπανα για αρκετό καιρό, προτού επανέλθει μέσω προγράμματος αποκατάστασης.

Ήδη ο μουσικός κόσμος από αργά χθες τη νύχτα αποχαιρετά αυτόν τον μοναδικό μουσικό, ενώ οι ίδιοι οι Slipknot έχουν βάλει μαύρο φόντο στις φωτογραφίες τους στα social media.

 

Αξίζει να αναφερθεί πως το 2004 ο Joey Jordison στο Download Festival, έπαιξε ένα μοναδικό set ως ντράμερ των… Metallica αντικαθιστώντας τον Lars Ulrich.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης