O σπουδαίος Βέλγος συνθέτης Wim Mertens επιστρέφει στην Ελλάδα και συναντά το κοινό του στις 29.07.2017 για μία μοναδική συναυλία στο Ωδείο της Νικόπολης.

H Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, συμμετέχοντας στη θεσμοθετημένη από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, εβδομάδα εκδηλώσεων του καλοκαιριού, με θεματική τη νύχτα και τίτλο: «Ιστορίες της Νύχτας» σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Preveza Jazz Festival» και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Πρέβεζας, διοργανώνουν στις 29.07.2017 τη συναυλία του Wim Mertens Ensemble – Ωδή στην Αρχαία Νικόπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ωδείο της Νικόπολης για δεύτερη, συνεχόμενη χρονιά, θα ανοίξει στο κοινό για μια σπουδαία καλλιτεχνική εκδήλωση. O Wim Mertens, επιστρέφει με 5μελές Εnsemble στη Νικόπολη και θα παρουσιάσει την τελευταία του σύνθεση «Dust of Truths», μια ωδή αφιερωμένη στην Αρχαία Νικόπολη.

Ο Μέρτενς εμπνεύστηκε το εν λόγω έργο από την Ελλάδα και τη μοναδική εμπειρία που βίωσε όταν έπαιξε σόλο πριν από τρία χρόνια στο Μνημείο του Οκταβιανού Αύγουστου στη Νικόπολη.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας το κοινό θα απολαύσει μία επιλογή από τα πιο γνωστά έργα του συνθέτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις αρχαιολόγους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας κ.κ. Αθηνά Κωνσταντάκη και Πολυξένη Μπάρκα θα πραγματοποιηθούν, θεματικές ξεναγήσεις στο Ωδείο, στις 20:00 και 20:30, δίνοντας έμφαση στη θεματική των εκδηλώσεων που αφορούν τη νύχτα (πληροφορίες στο τηλέφωνο 2682089890).

Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς με λεωφορείο, στις 20.00 μ.μ., με σημείο αναχώρησης την πλατεία Ανδρούτσου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης