Ο Βαν Μόρισον κάλεσε τους συναδέλφους του μουσικούς να «σηκωθούν και να αγωνιστούν» κατά της «ψευδο-επιστήμης» των κοινωνικά αποστασιοποιημένων συναυλιών.

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός αναμένεται να είναι το πρώτο όνομα σε μία σειρά ζωντανές συναυλίες στη The Virgin Money Unity Arena στο Newcastle Racecourse και στο Electric Ballroom στο Κάμντεν στην Αγγλία, τον Σεπτέμβριο με τήρηση των μέτρων κοινωνικής απόστασης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ωστόσο, σε μια ανάρτηση/ανοιχτή επιστολή προς τους θαυμαστές του, με τίτλο «Save Live Music» την οποία δημοσίευσε στον ιστότοπό του, ο 74χρονος Μόρισον επέκρινε την ιδέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Όπως γνωρίζετε, κάνουμε συναυλίες με κοινωνική απόσταση, έγραψε ο τραγουδιστής από τη Βόρεια Ιρλανδία. «Αυτό δεν είναι ένδειξη συμμόρφωσης ή αποδοχής της τρέχουσας κατάστασης, το κάνω για να αρχίσει και πάλι να δουλεύει το συγκρότημά μου και να ξεφύγω από τη μελαγχολία» προσέθεσε.

«Αυτή δεν είναι επίσης η απάντηση για να προχωρήσουμε μπροστά. Πρέπει να παίζουμε μπροστά σε κοινό με πλήρη χωρητικότητα» ανέφερε και κάλεσε τους συναδέλφους του τραγουδιστές, μουσικούς, στιχουργούς, παραγωγούς και άλλους στη μουσική βιομηχανία να παλέψουν μαζί του για να το επιτύχουν.

Κάλεσε επίσης τους μουσικούς και τους θαυμαστές να «πολεμήσουν την ψευδο-επιστήμη» των κοινωνικά αποστασιοποιημένων show.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Σερ Άντριου Λόιντ Γουέμπερ και εγώ φαίνεται να είμαστε οι μοναδικοί άνθρωποι στη μουσική βιομηχανία που προσπαθούμε να την επαναφέρουμε και να λειτουργήσει ξανά» αναφέρει προσθέτοντας ότι «δεν είναι οικονομικά βιώσιμο να κάνεις συναυλίες με κοινωνική απόσταση».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης