Ο Τζέισον Μραζ κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ και θέλει όλοι να το αγοράσουν και να το λατρέψουν. Αλλά δεν πρόκειται να αποκομίσει κέρδη.

Ο τραγουδιστής που έχει κερδίσει δύο Grammy υποσχέθηκε να δωρίσει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις και τα stream του reggae άλμπουμ του «Look for the Good» – συμπεριλαμβανομένης της προκαταβολής 250.000 δολαρίων – σε οργανώσεις που δραστηριοποιούνται με στόχο τη φυλετική ισότητα και δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό είναι σημαντικότερο από εμένα» ανέφερε ο Τζέισον Μραζ στο AP από το ράντσο του στη Νότια Καλιφόρνια. «Τώρα το ίδιο το CD έχει σκοπό» πρόσθεσε.

 Από τις πωλήσεις του άλμπουμ θα ωφεληθούν το κίνημα Black Lives Matter, η Μουσική Ακαδημία Νέων Καλλιτεχνών του Σαν Ντιέγκο, οι οργανώσεις RISE San Diego, Grassroots Law Project, το Κέντρο Πολιτικών Πρωτοβουλιών και η Πρωτοβουλία Ίσης Δικαιοσύνης.

«Είναι το δικό μου πλακάτ στην πορεία. Θέλω να διαθέσω το σώμα μου και τη μουσική μου και το όνομά μου για να πω: “Στηρίζω αυτό το κίνημα και θέλω να βοηθήσω για έναν ισότιμο και δίκαιο κόσμο”» ανέφερε ο Αμερικανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Look for the Good» κυκλοφόρησε την 19η Ιουνίου ή Junteenth, επέτειο της της κατάργησης της δουλείας στις ΗΠΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης