Ο T.O.P των Big Bang θα ταξιδέψει στο φεγγάρι με την αποστολή του Γιουσάκου Μαεζάβα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022, 12:59
Ο T.O.P των Big Bang θα ταξιδέψει στο φεγγάρι με την αποστολή του Γιουσάκου Μαεζάβα

Το μέλος του K-pop συγκροτήματος Big Bang, T.O.P, θα είναι ένας από τους οκτώ πολίτες μέλη του πληρώματος στην επερχόμενη αποστολή της SpaceX στη Σελήνη που οργανώνει ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος, μεγιστάνας της μόδας και συλλέκτης έργων τέχνης, Γιουσάκου Μαεζάβα.

 Σε βίντεο για το πρότζεκτ dearMoon ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή του T.O.P στο ταξίδι στο φεγγάρι το 2023, που χρηματοδοτείται από τον Ιάπωνα δισεκατομμυριούχο. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί με διαστημόπλοιο που αναπτύχθηκε από τη SpaceX και είναι η πρώτη ιδιωτική μη στρατιωτική αποστολή στο φεγγάρι.

 Ο T.O.P, μουσικός και ηθοποιός θα γίνει ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πολίτης που θα επισκεφθεί τη Σελήνη. «Είναι μεγάλη μου τιμή που επιλέχθηκα ως ένα από τα μέλη του πληρώματος του dearMoon πρότζεκτ» αναφέρει ο 35χρονος καλλιτέχνης, ίνδαλμα της K-pop στο τρέιλερ. «Από μικρός, πάντα σκεφτόμουν το διάστημα και το φεγγάρι. Ανυπομονώ για τη δική μου προσωπική εξέλιξη, μέσω αυτού του πρότζεκτ και θέλω να αισθανθώ νέου είδους συγκινήσεις και φώτιση», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022, 13:05