Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Άλσος

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, 12:05
Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Άλσος

Με την πολυαναμενόμενη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο θέατρο Άλσος, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ολοκληρώνεται η πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδος του ιστορικού θεάτρου Άλσος.

Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος, μια βραδιά με Πανσέληνο - το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και «Tο φεγγάρι πάνω Θεέ μου» θα συναντηθεί στο Θέατρο Άλσος, με το κοινό του που τον αποθεώνει σε κάθε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του.

Γιατί ο έρωτας αυτός κρατά χρόνια και ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο δικός μας Τόλης ξέρει να μας αποζημιώνει. Με την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή.

Τόλης Βοσκόπουλος, η φωνή, ο έρωτας, το πάθος, η ευγένεια.

Ένας ερμηνευτής – μύθος για πολλές και διαφορετικές γενιές, στο Θέατρο Άλσος, με τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια της ζωής του. Ερμηνείες που συγκίνησαν τους Έλληνες όσο λίγες.

Τραγουδάει μαζί του η Χρυσάνθεμις.

Καλλιτεχνική επιμέλεια και σολίστ μπουζούκι: Μανώλης Καραντίνης, σολίστ κλαρίνο: Θανάσης Βασιλόπουλος, σολίστ βιολί: Θάνος Γκιουλετζής.

Μαζί του εξαιρετικοί μουσικοί: Τύμπανα: Γιώργος Τσουπάκης, Πιάνο,-Πλήκτρα-Προγραμματισμός: Γιώργος Παγιάτης, Κιθάρα: Σπύρος Βλάχος.

Θέατρο ΑΛΣΟΣ : Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ. για πληροφορίες.: 210-8227471 & 210-8831487

Ημέρα: Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμές εισιτηρίων: από 10€ έως 60€

Προπώληση: www.viva.gr/tickets και στα ταμεία του θεάτρου

Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη – Κοταρίδη

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, 12:05