Ο Ταφ Λάθος, ένας από τους πλέον πρωτοποριακούς εκπροσώπους της ελληνικής hip hop σκηνής, ανεβαίνει στη σκηνή της Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά, μαζί με την μπάντα του για μία καθηλωτική συναυλία, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου.

Οι στίχοι του Ταφ Λάθος είναι αληθινοί και ποιητικοί, μιλάνε σε όλους και για όλους, η μουσική του δυναμική, συναισθηματική και πολύπλευρη, ενορχηστρώνει την ιστορία του και με την μπάντα του να δίνει νέα μορφή, καταφέρνει να περάσει το hip hop σε ετερόκλητα ακροατήρια. Ένας συνεχώς εξελισσόμενος καλλιτέχνης, που έχοντας το hip hop ως αφετηρία και σημείο αναφοράς, έχει χαράξει μία ανοδική και πολυδιάστατη πορεία στην ανεξάρτητη εγχώρια μουσική σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τις εμφανίσεις του στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, στην Τεχνόπολη, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο Gazarte, στο Ηρώδειο, και με κεκτημένη ταχύτητα από το εντυπωσιακό του Performance στο πρόσφατο Lake Mode Festival, έρχεται με τη μπάντα του στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου.

Summer in the City – SKG Music Festival!

Ένας νέος πολιτιστικός θεσμός στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην πρόσφατα ανακαινισμένη πλαζ Αρετσούς, ενός πανέμορφου παραλιακού, ιστορικού και φιλόξενου χώρου με εύκολη πρόσβαση (Γραμμή 5 ΟΑΣΘ στάση Καμινίκια και μεγάλος χώρος parking).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και η έναρξη της συναυλίας είναι στις 21.00

Με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς και της Δ.Ε.Τ.Ε.Κ.

Πληροφορίες:

Πλαζ Αρετσούς
Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα προσέλευσης: 8.00 μμ
Ώρα έναρξης: 9.00 μμ
Προπώληση: 10 €
Ταμείο: 12€

Προπώληση: Viva.gr (https://bit.ly/3tN5mCr)& Ταμείο θεάτρου&σε όλα τα καταστήματα Wind & τηλεφωνικά στο 11876

Κρατήσεις θέσεων με τραπέζι: Τηλεφωνικά στο 2310.510081 ή επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας Summer In The City – SKG Music Festival με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης