Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Ηγουμενίτσα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016, 15:31
Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Ηγουμενίτσα
Το Camping Drepanos στo πλαίσιo αναζήτησης και δημιουργίας μιας πολιτισμικής ταυτότητας και έκφρασης της πόλης μας, με διάθεση επικοινωνίας και εξωστρέφειας διοργανώνει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 21.30 τη συναυλία του μουσικοσυνθέτη και τραγουδοποιού Σωκράτη Μάλαμα.
 
Ο Σωκράτης Μάλαμας για πρώτη φορά στην πόλη μας σε μια συναυλία γιορτή για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, συνοδεία κορυφαίων μουσικών του φίλων μας ταξιδεύει με τα τραγούδια του σε γνωστές αλλά και καινούργιες μουσικές διαδρομές και καλεί όλους τους φίλους του με το πάθος και το ήθος που τον χαρακτηρίζει, να τον συντροφεύσουν σιγοτραγουδώντας μαζί του γνωστές και μεγάλες επιτυχίες του, διαχρονική μελοποιημένη ποίηση σε ήχους τόσο ηλεκτρικούς όσο και λαϊκούς.

Το Camping Drepanos με τιμή διοργανώνει και φιλοξενεί το γεγονός, στον παραθαλάσσιο χώρο εντός του περιφραγμένου του κήπου, κάτω από ένα δάσος ευκαλύπτων, με θέα το υπέροχο Ιόνιο και με διάθεση γιορτινή, γίνεται η φιλόξενη αγκαλιά χιλιάδων φίλων της μουσικής και της τέχνης, που με χαρά θα ανταμώσουν να μοιραστούν μουσικές, τραγούδια, πάθος και ένταση όπως μόνο ο Σωκράτης Μάλαμας ξέρει να μας χαρίζει.
 
Η Συναυλία του καλοκαιριού είναι εδώ.

Σας περιμένουμε.

Τιμές εισιτηρίων προπώλησης 10 ευρώ.

Τιμές εισιτηρίων στην είσοδο 12 ευρώ.

Να σας ενημερώσουμε ότι με την αγορά του εισιτηρίου της συναυλίας το ΣΚ 23-24/7 καθώς και την βραδιά της συναυλίας 25/07 η διαμονή στο κάμπινγκ θα έχει έκπτωση 30% με δικό σας εξοπλισμό.

Επίσης τα δρομολόγια των καραβιών της Κερκύρας πριν και μετά τη συναυλία με την επίδειξη του εισιτηρίου της μουσικής εκδήλωσης έχουν έκπτωση 50%.
 
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων : Ηγουμενίτσα Camping Drepanos Βιβλιοπωλείο Μητσέλος Βιβλιοπωλείο Κυριακής Δισκοπωλείο b-side Παραμυθία ARTE Σύβοτα Aquarius travel Πέρδικα Μεζεδοπωλειο Αποικία Γιάννενα Σκάλα Bar-Cafe Πρέβεζα Αποσπερίτης Café Κέρκυρα και Διαδυκτιακή Προπώληση TICKETBOX.gr

Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε με το Camping Drepanos

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016, 15:31