Ο Ίντρις Έλμπα, πρόκειται να πάρει συνέντευξη από το είδωλο της rock ‘n’ roll, Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε μια νέα τηλεοπτική εκπομπή του BBC.

«Η εκπομπή θα καλύπτει το απίστευτο ταξίδι του Πολ που έχει γράψει ιστορία μέχρι σήμερα, καθώς συνεχίζει να επηρεάζει τις νέες γενιές, τη σόλο καριέρα του και τις συνεργασίες του» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ θα μιλήσει για τη διαδικασία σύνθεσης, η οποία έχει παράγει μερικά από τα καλύτερα, τα πιο αγαπημένα και πιο πολυτραγουδισμένα τραγούδια.

Ο Ίντρις Έλμπα θα προσπαθήσει να μάθει τι εμπνέει το πρώην μέλος των Beatles, ώστε να συνεχίζει να καινοτομεί στη διαδικασία δημιουργίας μουσικής, την παραμονή της κυκλοφορίας του 26ου άλμπουμ του στη μετά-Beatles εποχή. Το McCartney III είναι το τρίτο άλμπουμ μιας τριλογίας κλασικών με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ να παίζει κάθε μουσικό όργανο και να γράφει και να ηχογραφεί κάθε τραγούδι.

Η εκπομπή με τον Άγγλο ηθοποιό, σκηνοθέτη και DJ, Ίντρις Έλμπα να θέτει ερωτήσεις στον Πολ ΜακΚάρτνεϊ θα γυριστεί στο Λονδίνο και έχει προγραμματιστεί να προβληθεί τον Δεκέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης