Ο Ντέιβ Γκρολ των Foofighters εμφανίστηκε στο «Jimmy Kimmel Live» για να παρουσιάσει το νέο του ντοκιμαντέρ «What Drives Us», το οποίο περιλαμβάνει συνεντεύξεις με περισσότερους από 20 σταρ της ροκ για τις πρώτες μέρες της καριέρας τους.

«Το πλεονέκτημα που έχω αναφορικά με τις συνεντεύξεις των μουσικών είναι ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα», είπε. «Εκτός από τον Στίβεν (Τάιλερ). Αυτός είναι ένας άλλος πλανήτης» σχολίασε για τον τραγουδιστή των Aerosmith.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις με μέλη των U2, Aerosmith, Metallica και Red Hot Chili Peppers.

«Συζητάμε για κοινές εμπειρίες» δήλωσε ο Γκρόλ. «Όλες προέρχονται πραγματικά από το ίδιο μέρος».

Στο σόου, ο Ντέιβ Γκρολ μίλησε για το παλιό κόκκινο βαν, το οποίο επέλεξαν οι Foo Fighters για τις περιοδείες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν οι Foo Fighters ξεκίνησαν ως συγκρότημα, ήταν σημαντικό για εμάς να φαινόμαστε αληθινοί», είπε. «Αισθανθήκαμε πιο άνετα να το κάνουμε με αυτόν τον τρόπο γιατί έτσι το κάναμε πάντα», πρόσθεσε.

«Όταν ξεκινάς με ένα παλιό βαν και τους φίλους σου, αυτό θέτει τα θεμέλια για ό,τι ακολουθεί στη συνέχεια» πρόσθεσε. «Σε κάνει να εκτιμάς όλες τις ανταμοιβές που έρχονται μετά από αυτό. Κοιμόμασταν σε αυτό το φορτηγό κάθε βράδυ πάνω από τον εξοπλισμό μας» τόνισε.

Ο Ντέιβ Γκρολ μίλησε για τα παιδιά του χρόνια, όταν άκουγε συγκροτήματα όπως οι Beatles, Kiss και Rush και είπε ότι ως έφηβος άκουγε μουσική πανκ ροκ και άρχισε να ηχογραφεί δίσκους.

«Έως τα 15 μου, έκανα τον πρώτο δίσκο μου με ένα πανκ ροκ συγκρότημα. Έως τα 17 μου, έκανα το πρώτο μου LP» είπε.

Η κόρη του Γκρολ, Βάιολετ, εμφανίστηκε στη συνέχεια μαζί του για να τραγουδήσει ένα τραγούδι που ηχογράφησε μαζί της για το ντοκιμαντέρ. «Είναι η πρώτη φορά που ηχογραφήσαμε μαζί μόνον οι δύο. Είμαστε τόσο περήφανοι για αυτό» σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης