Οι Νεοϋορκέζοι που έκαναν βόλτα στο πάρκο Ουάσινγκτον Σκουέρ βρέθηκαν μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη από έναν θρύλο της κωμωδίας.

Ο Μπιλ Μάρεϊ τραγούδησε σε μικρή υπαίθρια συναυλία στο πάρκο δημοφιλή τραγούδια από επιτυχίες του Μπρόντγουεϊ, όπως το «West Side Story» και το «Porgy and Bess».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλάνα της συναυλίας κοινοποιήθηκαν από τον δημιουργό ντοκιμαντέρ, Νίκολας Χέλερ, ο οποίος κατέγραψε το φωνητικό στυλ του Μάρεϊ, τον οποίο συνόδευαν ο τσελίστας Γιαν Βόγκλερ, η βιολονίστρια Μίρα Γουάνγκ και η πιανίστα Βανέσα Πέρεζ, σύμφωνα με το People.

Στα στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στο Instagram o Αμερικανός ηθοποιός και κωμικός τραγουδά το «It Ain’t Necessarily So» από το μιούζικαλ «Porgy and Bess» και τα «America» και «I Feel Pretty» από το «West Side Story». Επίσης, προχώρησε στην ανάγνωση του ποιήματος «Dog» του Λόρενς Φερλινγκέτι.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolas Heller (@newyorknico)

 

Ο Μπιλ Μάρεϊ είναι γνωστός για τις εμφανίσεις – έκπληξη όπου κι αν πάει. Έχει εμφανιστεί σε γάμους και εργένικο πάρτι, βρέθηκε πίσω από μπαρ για να σερβίρει ποτά και μάλιστα μια φορά συμμετείχε σε έναν αγώνα kickball. Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες για τυχαίες εμφανίσεις του Μάρεϊ και ντοκιμαντέρ βασισμένο σε αυτές με τίτλο «The Bill Murray Stories: Life Lessons Learned from a Mythical Man» γυρίστηκε το 2018.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης