Ο Μάριος Φραγκούλης, πιστός στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του με το κοινό της Αθήνας επιστρέφει στις 11 Σεπτεμβρίου με μία συναυλία στο ωραιότερο θέατρο της πόλης, στο Ηρώδειο. Με ένα νέο πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για το ξεχωριστό αυτό βράδυ που θα συγκινήσει το κοινό.

Ο Έλληνας ερμηνευτής που έχει συμπράξει στην 30χρονη πορεία του με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall και σε δεκάδες άλλες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία, επιστρέφει στο πιο αγαπημένο του θέατρο στον κόσμο, στη σκιά της Ακρόπολης, για να παρουσιάσει μία ανθολογία από σπουδαία κομμάτια ξένων και Ελλήνων συνθετών, αγκαλιάζοντας τον ουρανό και τη θάλασσα όπως υπονοεί και ο τίτλος της παράστασης «Cielo y Mar».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τους Nino Rota, Nicola Piovani, Luciο Dalla, Michel Legrand και Cole Porter έως τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, την Ελένη Καραΐνδρου και την Ευανθία Ρεμπούτσικα, περνώντας από τον βαθύ λόγο του Νίκου Γκάτσου, του Μάνου Ελευθερίου, του Παρασκευά Καρασούλου και της Λίνας Νικολακοπούλου, το πρόγραμμα συγκεντρώνει εμβληματικά και αγαπημένα τραγούδια. Φυσικά δεν θα λείψουν τα τραγούδια στα οποία έχει γράψει τη μελωδία ο ίδιος ο Μάριος από τον τελευταίο του δίσκο «Γαλάζια Λίμνη».

Καλεσμένοι του Μάριου Φραγκούλη είναι τρεις πολύ ξεχωριστοί ερμηνευτές της νεότερης γενιάς: η Δήμητρα Σελεμίδου, η Μυρτώ Βασιλείου και ο Βασίλης Κούρτης.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν δώδεκα εξαιρετικοί μουσικοί, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν τον ήχο των σπουδαίων αυτών τραγουδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Cielo y Mar, μια συναυλία μαγική, μια υπόσχεση που ξέρει να τηρεί ο Μάριος Φραγκούλης και θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου, κάτω από τα αστέρια και το φως της Ακρόπολης.

Ώρα έναρξης: 21.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES
– τηλεφωνικά: 2107234567
– online: www.ticketservices.gr
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Εισιτήρια Link

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κάτω Διάζωμα
Διακεκριμένη: 82€
Α ζωνη: 65€
Β ζωνη: 55€
Γ ζώνη: 44€
Ανω Διάζωμα
Δ ζωνη: 32€
Ε ζώνη: 27€
ΣΤ ζωνη: 29€

ΑΜΕΑ: 12€ (μόνο τηλεφωνικά στο 2107234567)

Στις παραπάνω αναγραφόμενες τιμές εισιτηρίων περιλαμβάνεται το ποσό των 2€ για τη στήριξη των σκοπών του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης