Ο Γιώργος Σαμπάνης εχθες το βράδυ επιφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη στους χιλιάδες φίλους του στο κανάλι του στο  YouTube.

Τραγούδησε με την κιθάρα του το «Προς το Παρόν», το τραγούδι που έγραψε για την Αμαρυλλίς. «Έχω ανάγκη να σας πω ένα τραγούδι. Ένα τραγούδι που έγραψα στη συμμαθήτριά μου από το γυμνάσιο και στη φίλη μου πολλά χρόνια την Αμαρυλλίς, σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια» είπε και ερμήνευσε το τραγούδι με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

Η Αμαρυλλίς συνεχίζει την επιτυχημένη δισκογραφική της πορεία με το νέο της τραγούδι «Προς Το Παρόν», να μετρά περισσότερα από 1,6 εκατομμύριο YouTube views και να βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay!

Το «Προς Το Παρόν», με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργου Σαμπάνη στη μουσική και της Ελένης Γιαννατσούλια στους στίχους, αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας  του, πριν από δύο περίπου μήνες. Η «εκρηκτική» μπαλάντα έγινε αμέσως viral και το music video, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα, «σκαρφάλωσε» στις τάσεις του YouTube, όπου αυτήν τη στιγμή μετρά πάνω από 1,6  εκατομμύριο προβολές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, το τραγούδι  ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, έχοντας σταθερά ανοδική πορεία.

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης