Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Γιάννης Ζουγανέλης, έπειτα από τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στη μουσική παράσταση «Καμαρώστε μας», στον Βοτανικό Plus, επιστρέφει δριμύτερος με την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου του δίσκου με τίτλο «Ακατάλληλα και ερωτικά» από τη Minos EMI.

Το καινούργιο cd περιλαμβάνει 15 νέα τραγούδια, στα οποία συμμετέχουν η ταλαντούχα κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Σοφία Κουρτίδου, δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό ύφος και στιλ σε αυτήν τη δουλειά, η οποία σίγουρα θα ενθουσιάσει το μουσικόφιλο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν την θεατρική του παράσταση, ο Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε στην κάμερα του Κίτρινου Τύπου και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αφού πρώτα έδωσε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Μανώλη Γλέζο και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή.

Πρακολουθήστε το απόσπασμα:

Πάρτε μία γεύση -για πρώτη φορά στο zougla.gr- από τον νέο δίσκο «Ακατάλληλα και ερωτικά» που ξεχωρίζει και περιλαμβάνει εμπνευσμένα τραγούδια που δημιουργήθηκαν με πολύ μεράκι και συλλογική δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγούδι «Tattoo»:


INFO:
Από αυτήν την Παρασκευή ο νέος δίσκος του Γιάννη Ζουγανέλη θα βρίσκεται στην κυκλοφορία. Θα κυκλοφορήσει και ψηφιακά την ερχόμενη εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ζουγανέλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση Victor-Victoria στο θέατρο Πάνθεον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης