Ο γνωστός τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στο Θέατρο Αλώνι Πηλίου για μια βραδιά στις 20 Αυγούστου ερμηνεύοντας δικά του παλιά και νέα τραγούδια.

Ένα πρόγραμμα με τραγούδια του Αλκίνοου Ιωαννίδη από όλη τη δημιουργική του πορεία, σε μια διαφορετική, ακουστική εκδοχή, με τον ίδιο να τα προσεγγίζει με έναν ξεχωριστό τρόπο στο μαγευτικό Αλώνι του Πηλίου του Αγίου Γεωργίου Νηλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλκίνοος μόνος, χωρίς επί σκηνής άλλουςμουσικούς, συχνά χωρίς μικρόφωνο, παίζει το παιγνίδι των τραγουδιών έτοιμος για όλα ανοιχτός στα άπειρα ενδεχόμενα της στιγμής και της συνύπαρξης.

Πρόκειται για συναυλία ακρόασης όπως πάντα με πρωταγωνιστή τα ίδια τα τραγούδια. Γυμνά, όπως γεννήθηκαν, ευάλωτα, αλλά και δυνατά όσο ποτέ, στέκονται μπροστά μας. Διηγούνται μια ιστορία, μια σκέψη, ένα περιστατικό, για να βιώσουν μαζί μας την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, τη μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό, την προσωρινή αθανασία.

Το πρόγραμμα αυτό θα είναι μια ακόμη απρόσμενη, συλλεκτική συναυλία, για μία μόνο βραδιά στο μαγευτικό Αλώνι με την εξαιρετική ακουστική και θέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Ώρα προσέλευσης 8.00 μ.μ

Ωρα έναρξης: 9.00 μ.μ

Θέατρο Αλώνι Άγιος Γεώργιος Νηλείας Πήλιο 6973339142 Γ. Τριανταφύλλου
www.theatroaloni.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης