Μετά τη συγκλονιστική και καθηλωτική sold out εμφάνισή του στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού το 2019, ο διεθνούς φήμης ερμηνευτής και λάτρης της Ελλάδας Mario Biondi επιστρέφει στη χώρα μας για δύο μαγικές νύχτες – τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο Θέατρο Παλλάς, και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής.

Η μοναδική φωνή αλλά και οι ερμηνείες του μιλούν από μόνα τους και είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς πως ο Mario Biondi δικαίως κατέχει μια θέση στο πάνθεον των μεγάλων καλλιτεχνών της jazz, της soul, της funk, της pop… της μουσικής γενικότερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σπουδαία πορεία του Mario Biondi ξεκίνησε το 2004 και ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας του, για να φτάσει να χαρακτηριστεί από πολλούς ως «ο νέος Barry White».

Έχει μοιραστεί τη σκηνή με τον Αμερικανό θρύλο Ray Charles και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως οι Chaka Kahn, Michael Bolton, Incognito και The Crusaders. Σημαντικός σταθμός στη μέχρι τώρα πορεία του είναι η συνεργασία του με τον παγκοσμίως γνωστό δημιουργό και συνθέτη Burt Bacharach, ενώ η καλλιτεχνική του συνάντηση με τον βετεράνο της soulful house σκηνής, Dimitri From Paris, τον έφερε σε επαφή με ένα ευρύτερο ακροατήριο, το οποίο τον αγκάλιασε και έκτοτε τον ακολουθεί πιστά.

Ο Μario Biondi υπόσχεται να μας ταξιδέψει στη ζηλευτή εποχή των μεγάλων music halls, σε δύο μοναδικές βραδιές γεμάτες soul ιστορίες, πάθος, πλούσιες ενορχηστρώσεις και τη βαθιά, αισθαντική και ερωτική χροιά της φωνής του, που πάντα μας μαγνητίζει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

10/10: Αθήνα, Θέατρο Παλλάς

11/10: Θεσσαλονίκη, Μέγαρο Μουσικής

Δείτε το βίντεο:

 

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου: Αθήνα – Θέατρο Παλλάς
Τρίτη 11 Οκτωβρίου: Θεσσαλονίκη – Μέγαρο Μουσικής

Ώρα έναρξης: 21.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Αθήνα – Θέατρο Παλλάς
Ζώνη Γ: 25 ευρώ
Ζώνη Β: 35 ευρώ
Ζώνη Α: 45 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη: 60 ευρώ
VIP: 80 ευρώ

Θεσσαλονίκη – Μέγαρο Μουσικής
Ζώνη Γ: 15 ευρώ
Ζώνη Β: 25 ευρώ
Ζώνη Α: 35 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη: 45 ευρώ
VIP: 60 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

Ηλεκτρονικά: viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Φυσικά Σημεία: Viva Spots

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης