Ο Αμερικανός ράπερ A$AP Rocky σχεδιάζει «θριαμβευτική» επιστροφή στη Σουηδία μετά τη σύλληψή του και την καταδίκη του για επίθεση σε βάρος νεαρού στη Στοκχόλμη νωρίτερα εφέτος.

Ο 31χρονος ράπερ θα εμφανιστεί στο Ericsson Globe της Στοκχόλμης στις 11 Δεκεμβρίου. Ένα μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα διατεθεί στη ανθρωπιστική οργάνωση FARR, Σουηδικό Δίκτυο Ομάδων Υποστήριξης Προσφύγων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο ράπερ κλήθηκε να εμφανιστεί στην εκδήλωση έπειτα από τις εκκλήσεις Σουηδών θαυμαστών του.

«Θα επιστρέψει στη Στοκχόλμη για να δώσει μια θριαμβευτική συναυλία για όλους τους θαυμαστές του μαζί με Σουηδούς καλλιτέχνες, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα», αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών.

Ο A$AP Rocky το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Rakim Mayers και μια ομάδα συνεργατών ενεπλάκησαν σε καυγά με τον 19χρονο Μουσταφά Τζαφάρι στη Στοκχόλμη στις 30 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ράπερ συνελήφθη, κρατήθηκε προφυλακισμένος στη σουηδική πρωτεύουσα για ένα μήνα και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση. Ο A$AP Rocky ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος και οι συνοδοί του ενήργησαν σε αυτοάμυνα.

Ο καλλιτέχνης δικάστηκε για ξυλοδαρμό, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης με αναστολή διετούς διάρκειας και καταβολή αποζημίωσης στο θύμα.

Με βάση την απόφαση, εφ’ όσον ο ASAP Rocky και οι δύο συνοδοί του που κρίθηκαν ένοχοι δεν διέπράξαν άλλο αδίκημα στη διάρκεια της διετίας, θα αποφύγουν τη φυλάκιση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης