Ο Θοδωρής Νικολάου και η «Ομπρέλα» του στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018, 17:00
Ο Θοδωρής Νικολάου και η «Ομπρέλα» του στη μουσική σκηνή Σφίγγα
Η μουσική σκηνή Σφίγγα έχει τη χαρά την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, να φιλοξενήσει τον νέο και ταλαντούχο ερμηνευτή Θοδωρή Νικολάου.

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Ομπρέλα» από την MLK με καινούργια τραγούδια των Νίκου Αντύπα, Αντώνη Μιτζέλου, Θοδωρή Λαχανά, Μιχάλη Γκανά, Ηλία Κατσούλη, Πένυς Παπαδάκη και Νεκτάριου Μπήτρου, ο Θοδωρής Νικολάου θα μας παρουσιάσει τα τραγούδια του δίσκου του, αλλά και τραγούδια που έχει επιλέξει από ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού.

Μαζί του, συμμετέχοντας φιλικά, ο Παντελής Θαλασσινός με τον οποίο μοιράζεται το τραγούδι «Μαύρο τρυγόνι», ο Αντώνης Μιτζέλος και η Βάγια Ζεππάτου.

Παίζουν οι μουσικοί Χρήστος Τσαντούλης στο πιάνο, Θοδωρής Δ. Νικολάου στην κλασική κιθάρα και στον τζουρά, Νίκος Γιαννάκης στην ακουστική κιθάρα και στον τζουρά, Αλέξης Στενάκης στο κλαρινέτο και στο σαξόφωνο, Σταύρος Παργινός στο βιολοντσέλο, Κώστας Καρασαββίδης στα τύμπανα και Θανάσης Σοφράς στο κοντραμπάσο.

Τις ενορχηστρώσεις έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Παπαχριστούδης.

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Νικολάου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Πάτρας, εκεί όπου έκανε και τα πρώτα του μουσικά βήματα, στήνοντας σε μικρές σκηνές της πόλης μουσικά προγράμματα που σέβονται τον θεατή. Από το 2009 μέχρι και σήμερα παρακολουθεί μαθήματα κλασικού τραγουδιού με καθηγητή τον Γιώργο Μισαηλίδη. Τα τελευταία χρόνια, ξεχωρίζουν οι συνεργασίες του με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου της Πάτρας και το μουσικό σχήμα «Ηχότροπον» που αποτέλεσε και το όχημα για τις πρώτες του παραστάσεις.

Έχει βρεθεί επί σκηνής με τους συνθέτες Ηλία Ανδριόπουλο και τον Αιγιώτη Σάκη Παπαδημητρίου, και έχει τραγουδήσει μαζί με τους Βασίλη Λέκκα, Γεράσιμο Ανδρεάτο και Χρόνη Αηδονίδη.

Τρίτη 30 Ιανουαρίου

Συμμετέχουν οι Παντελής Θαλασσινός,
Αντώνης Μιτζέλος και Βάγια Ζεππάτου

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 21.30
Ελεύθερη είσοδος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018, 17:00