Ο Νιλ Γιανγκ ζήτησε από τους υπεύθυνους του Spotify να διαγράψουν τη μουσική του από την υπηρεσία streaming λόγω της συνεργασίας τους με τον ηθοποιό και παρουσιαστή Τζο Ρόγκαν.
 
Σε διαγραμμένη πλέον επιστολή που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του στις 24 Ιανουαρίου, ο 76χρονος Καναδο-Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης και μουσικός έγραψε ότι δεν εκτιμά τη σχέση του Spotify με τον Ρόγκαν και το podcast του «The Joe Rogan Experience», το οποίο διαδίδει «ψευδείς πληροφορίες» σχετικά με εμβόλια για τον Covid-19.
 
Απευθυνόμενος στην ομάδα των μάνατζέρ του στις Lookout Management και Warner Bros, ο Νιλ Γιανγκ έγραψε: «Ενημερώστε αμέσως το Spotify ότι ακυρώνω τη διάθεση της μουσικής μου στο Spotify το συντομότερο δυνατόν».
 
«Το κάνω αυτό γιατί το Spotify διαδίδει ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια – προκαλώντας δυνητικά θάνατο σε όσους πιστεύουν την παραπληροφόρηση που διαδίδεται από αυτές», έγραψε.
 
«Παρακαλώ ενεργήστε για αυτό αμέσως σήμερα και κρατήστε με ενήμερο για το χρονοδιάγραμμα» προστίθεται στην επιστολή. «Θέλω να ενημερώσετε το Spotify αμέσως σήμερα ότι θέλω όλη μου τη μουσική εκτός της πλατφόρμας τους».
 
«Μπορούν να έχουν τον Ρόγκαν ή τον Γιανγκ. Όχι και τους δύο» ανέφερε.
 
Ο Τζο Ρόγκαν είναι αντιμέτωπος με οξύτατες αντιδράσεις με 270 επαγγελματίες υγείας να υπογράφουν ανοιχτή επιστολή ζητώντας από το Spotify να σταματήσει να του επιτρέπει να διαδίδει ψευδείς πληροφορίες και αβάσιμους ισχυρισμούς σχετικά με τα εμβόλια κατά του Covid-19.
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης