Οι νέες ημερομηνίες των συναυλιών «Εδώ Λιλιπούπολη» είναι Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

H θρυλική ραδιοφωνική σειρά ξαναζωντανεύει στο Ηρώδειο, σε δύο συναυλίες με τα αγαπημένα τραγούδια της Λιλιπούπολης, σε στίχους Μαριανίνας Κριεζή, σκηνοθεσία Ρεγγίνας Καπετανάκη και μουσική Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Μαραγκόπουλου, Λένας Πλάτωνος και Νίκου Χριστοδούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγουδούν η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Δώρος Δημοσθένους, η Λένια Ζαφειροπούλου και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος. Τους συνοδεύουν η παιδική-νεανική χορωδία Rosarte και ορχήστρα από 16 μέλη του μουσικού συνόλου Ventus Ensemble. Μουσική διεύθυνση Νίκος Χριστοδούλου.

Για πρώτη φορά τραγούδια της Λιλιπούπολης θα αποδοθούν στη νοηματική γλώσσα από τη χορωδία Rosarte, σε διδασκαλία Χρύσας Δαμάλα, του Συλλόγου Διδασκόντων Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Πώληση εισιτηρίων: aefestival.gr / tickets.aefestival.gr / ticketservices.gr / Τηλεφωνικά στο 210 7234567 / Κεντρικά εκδοτήρια (Πανεπιστημίου 39) και στα καταστήματα Public.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης