Καινούργιο βιντεοκλίπ για μια ερμηνεία με ακουστικά όργανα του «Holy» έδωσε στη δημοσιότητα ο Justin Bieber. Στην ερμηνεία συμμετέχει και ο Chance the Rapper.

Το κλιπ, που σκηνοθέτησε ο Rory Kramer και στο οποίο ήταν και παραγωγός, ανοίγει με τον Bieber να κάθεται στο περβάζι ενός παραθύρου και το τζάμι να χτυπά η βροχή, με θέα τον ουρανό όπως τον κόβουν τα κτήρια της πόλης, και να παραλληλίζει την αγάπη για έναν σημαντικό «άλλο» με την πνευματική αφοσίωση. Αργότερα, ο Chance the Rapper συναντιέται με τον Bieber σε μια σάλα χορού και τραγουδά τους στίχους του για πίστη και αγάπη. Μια αθέατη χορωδία γκόσπελ συνοδεύει την ερμηνεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Ο Bieber και ο Chance δούλεψαν για πρώτη φορά μαζί το 2013, όταν ο ράπερ από το Σικάγο συνεισέφερε έναν στίχο στο σιγκλ «Confident» του Καναδού σταρ της ποπ (περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Journals»). Το 2016, ο Bieber εμφανίστηκε στο τραγούδι «Jam» του άλμπουμ «Coloring Book» του Chance. Και συνεργάστηκαν σε δύο επιτυχίες του DJ Khaled, τις «I’m the One» και «No Brainer». Τον περασμένο μήνα, οι δυο τους ερμήνευσαν το «Holy» στο show «Saturday Night Live».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης