Μετά την τελευταία συγκλονιστική κατάθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε δικαστήριο στο Λος Άντζελες, ο πατέρας της ζήτησε από δικαστήριο να κάνει έρευνα επί των ισχυρισμών της για κατάχρηση της κηδεμονίας. Η δικαστής Μπρέντα Πένι ενέκρινε την παραίτηση του δικηγόρου που την εκπροσωπούσε από το 2008, Σάμιουελ Ίνγκαμ και της εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Bessemer Trust Company και αποφάσισε ότι η τραγουδίστρια μπορεί να επιλέξει τον δικηγόρο της για πρώτη φορά στην υπόθεσή της.

«Είμαι εδώ για να απαλλαγώ από την κηδεμονία του μπαμπά μου τον οποίο κατηγορώ για κατάχρηση του ρόλου του», δήλωσε η τραγουδίστρια μέσω τηλεφώνου με δεκάδες δημοσιογράφους και θαυμαστές να παρευρίσκονται στην νέα ακροαματική διαδικασία, «Πάντα φοβόμουν τον μπαμπά μου» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην εισαγγελέας του έθνους, Μάθιου Ρόσενγκαρντ εκπροσώπησε την Μπρίτνεϊ στη συνέχιση του αγώνα της για την ελευθερία. 

«Κυρία, αυτό δεν είναι κακοποίηση, είναι απλώς μία γαμ…. σκληρότητα», είπε δακρυσμένη η Σπίαρς. «Συγγνώμη για τη γλώσσα μου, αλλά είναι η αλήθεια.» Πρόσθεσε, «προσπαθούσαν πάντα να με κάνουν να νιώθω σαν να είμαι τρελή κάτι που δεν είμαι». Επανέλαβε ότι αναγκάστηκε να πάρει φάρμακα παρά τη θέλησή της, λέγοντας: «Νομίζω ότι προσπαθούσαν να με σκοτώσουν.»

Η “πριγκίπισσας της ποπ” ανέφερε ότι πρώτη της προτεραιότητα είναι να απομακρύνει τον πατέρα της και να παραμείνει η Τζόντι Μοντγκόμερι ως κηδεμόνας της. Είπε: «Ο μπαμπάς μου πρέπει να απομακρυνθεί σήμερα και θα είμαι ευχαριστημένη με την Τζόντι να με βοηθάει… ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος της δικηγόρος, ζήτησε από τον πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς να παραιτηθεί λέγοντας: «Υπάρχει ένα ερώτημα, γιατί ο κ. Σπίαρς δεν απομακρύνεται; Σήμερα. Πιστεύει κανείς ότι είναι προς το συμφέρον της κας Σπίαρς; » 

Είπε ότι θα υποβάλει αίτηση για την απομάκρυνσή του: «Εάν αγαπά την κόρη του, πρέπει να παραιτηθεί ώστε εκείνη να προχωρήσει μπροστά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης