Ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα οι Μπλε και η Θεοδοσία Τσάτσου, συμπράττουν σε μια επετειακή συναυλία, για τα 20 χρόνια της μπάντας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βεάκειο θέατρο, την 1η Ιουλίου.

Οι Μπλε – ο Γιώργος Παπαποστόλου (μουσική), ο Γιώργος Παρώδης (στίχοι), η Τζώρτζια Κεφαλά (φωνή) και η Νατάσα Αλεξίου (βιολί) – συναντούν τη Θεοδοσία Τσάτσου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεκέμβριος του 1996 και οι ΜΠΛΕ εμφανίζονται στη δισκογραφία με το πρώτο τους album με τίτλο «Ενοχές». Τραγουδίστρια του γκρουπ η Θεοδοσία Τσάτσου.

Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία ξεκινάει το δικό της προσωπικό μουσικό ταξίδι και στους ΜΠΛΕ τα ηνία στη φωνή αναλαμβάνει η Τζώρτζια έως και σήμερα.

Ο χρόνος κυλάει. Η μουσική απρόσμενη πάντα δημιουργεί πολλές φορές τους δικούς της δρόμους και κανείς δεν ξέρει αν και πότε, αυτοί οι δρόμοι κάποτε θα συναντηθούν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεκέμβριος του 2016 και οι ΜΠΛΕ «συναντούν» τη Θεοδοσία Τσάτσου στη γιορτινή συναυλία για τα 20
χρόνια των ΜΠΛΕ, που γίνεται το έναυσμα για μια σειρά κοινών συναυλιών το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο!

Μαζί τους οι μουσικοί: Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα), Χρήστος Κουτσούρης (τύμπανα), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα) και Χρήστος Κλάρος (μπάσο).

Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρω – (ΤΑ 500 πρώτα εισιτήρια της προπώλησης )γενική είσοδος 15 ευρώ.

Πωλήσεις εισιτηρίων: 1. ticketservices.gr /Πανεπιστημίου 39 και τηλεφ: 2107234567 / PUBLIC και ticketspublic.gr / Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Ηρώων Πολυτεχνείου 32 τηλεφ: 2104143310

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης