Μιούζικαλ με τραγούδια της Alanis Morissette ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ, στο θέατρο Broadhurst Theatre τον προσεχή Δεκέμβριο.

Το θεατρικό έργο με τίτλο «Jagged Little Pill» σε σκηνοθεσία της Νταϊάν Πάουλους πλέκει τα τραγούδια του ομώνυμου άλμπουμ της Morissette και του Glen Ballard, που κέρδισε Grammy το 1995 μαζί με νέο υλικό και με το βιβλίο της βραβευμένης με Όσκαρ σεναριογράφου, Ντιάμπλο Κόντι «Juno» για να αφηγηθεί την ιστορία μιας πολυφυλετικής οικογένειας στα προάστια που αντιμετωπίζει μια σειρά δυσάρεστων γεγονότων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παρουσιάσεις του θεατρικού ξεκίνησαν στις 3 Νοεμβρίου, αλλά η επίσημη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 5 Δεκεμβρίου.

Η μετάβαση στο θέατρο ήταν ομαλή, εξήγησε η τραγουδίστρια και συνθέτρια, εκτός από ένα πράγμα. «Δεν έχω ιδέα για την ορολογία. Τι είναι αυτό που είστε όλοι μαζί και κάνετε εξάσκηση; Μου λένε, λέγεται πρόβα».

Το άλμπουμ της Alanis Morissette είναι ένα από τα εμπορικότερα όλων των εποχών. Αλλά στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ τα τραγούδια του ακούγονται τελείως διαφορετικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης