Σε δημοπρασία αναμένεται να βγει μία κιθάρα Cloud Signature του 1984. Πρόκειται για μία κιθάρα που χρησιμοποιούσε πολλές φορές στις συναυλίες του ο Πρινς και η δημοπρασία θα γίνει στις 19 και 20 Ιουνίου από τον οίκο Julien’s Auctions.
 
Αν και η κιθάρα δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς υπάρχουν έντονα σημάδια φθοράς στο μπράτσο της, είναι από τις λίγες πρωτότυπες κιθάρες Cloud που χρησιμοποιήθηκαν επί σκηνής.
 
Το συγκεκριμένο μοντέλο Cloud διαθέτει τα αγαπημένα σύμβολα του εμπορικού σήματος του Πρινς στο μπράτσο, τυπωμένα με χρυσό. Όπως όλες οι κιθάρες Cloud του Πρινς έτσι κι αυτή κατασκευάστηκε από τον Dave Rusan.
 
Παρότι η κιθάρα είναι πολυχρησιμοποιημένη, φθαρμένη και δεν έχει χορδές εκτιμάται ότι θα πωληθεί στην τιμή των 100 με 200 χιλιάδων δολαρίων.
 
Η κιθάρα συνοδεύεται με τη θήκη της, μία μοβ Calzone, και μία εκτύπωση από την Paisley Park της λίστας των κιθάρων Cloud που έχουν φτιαχτεί για τον Πρινς με τους αντίστοιχους σειριακούς αριθμούς τους. Αυτή η κιθάρα είναι η πρώτη της σειράς και φέρει το σύμβολο “# 1”.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης