Μοναδικές στιγμές βιώνουν εδώ και πολλές ημέρες στην Αμερική ο Μάκης Δημάκης και ο Νίκος Ζωιδάκης. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους στο κάλεσμα του musical director και σολίστ μπουζουκιού -με τεράστια καριέρα στην Αμερική- Θανάση Σικοβάρη και της Beauty Greek Production, προκαλώντας το αδιαχώρητο κόσμου σε όποια πόλη κι αν βρέθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Tour North America 2022» ξεκίνησε στις 5 Μαΐου, με τους δύο τραγουδιστές να πρωταγωνιστούν στο πιο κεφάτο πρόγραμμα διασκέδασης. Οι ομογενείς τούς αποθέωσαν, αλλά και τους έραιναν όλο το βράδυ, όχι με γαρύφαλλα όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα, αλλά με δολάρια, ως είναι το έθιμο διασκέδασης στην Αμερική. Ο Θανάσης Σικοβάρης, ως άψογος οικοδεσπότης, εξασφάλισε το καλύτερο για τη διαμονή, τη μετακίνηση, την ψυχαγωγία αλλά και τις live εμφανίσεις του Μάκη Δημάκη και του Νίκου Ζωιδάκη, μαζί με την 14μελή μπάντα τους.

Το tour ξεκίνησε από τη Βοστώνη, Νιου Τζέρσεϊ, Βαλτιμόρη, Κονέκτικατ, Φλόριντα, Κλίβελαντ, Φιλαδέλφεια, για να ολοκληρώσει τον πετυχημένο κύκλο του στις 2 και 3 Ιουνίου, με δύο μοναδικές βραδιές στη Νέα Υόρκη! Τόσο ο Μάκης όσο και ο Νίκος, παράλληλα με τις sold out εμφανίσεις τους, είχαν τον χρόνο να επιδοθούν και σε ολιγοήμερες διακοπές, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Αμερικής. Δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την αγάπη των Ελλήνων προς το πρόσωπό τους, αλλά και από την επιστροφή τους στη μουσική κανονικότητα, στη μετά Covid-19 εποχή! Μάλιστα, ο Μάκης Δημάκης εκτέλεσε και χρέη τσαγκάρη σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Φλόριντα, προκαλώντας γέλιο στους περαστικούς αλλά και σε όλη την ομάδα, ενώ ο Νίκος Ζωιδάκης, ακόμα και τη μέρα που βρισκόταν ως τουρίστας, ξεσήκωνε τον κόσμο με τη λύρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης