Λαμπερή πρεμιέρα για την Ευρυδίκη στο Hotel Ερμού

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018, 09:01
Λαμπερή πρεμιέρα για την Ευρυδίκη στο Hotel Ερμού
Το πρώτο live της Ευρυδίκης εξελίχθηκε σε διπλό πάρτι καθώς γιόρτασε την ημέρα της γυναίκας και τα γενέθλια της αγαπημένης φίλης της Πέγκυς Ζήνα.

Η αγαπημένη καλλιτέχνις με τη σπουδαία φωνή και την αστείρευτη ενέργεια, υποδέχτηκε τη μοναδική Πέγκυ Ζήνα, η οποία γιόρτασε και τα γενέθλιά της στη σκηνή με μια τούρτα έκπληξη που οργάνωσε η Ευρυδίκη. Οι δυο τους μοιράστηκαν τη σκηνή και χάρισαν στο κοινό κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους καθώς και ντουέτα έκπληξη σε αυτή την ιδιαίτερη μουσική συνάντηση.


Ο αγαπημένος σε όλους Μύρωνας Στρατής μαζί με την κιθάρα του και την αστείρευτη ενέργεια του πάνω στο stage ξεσήκωσε τους καλεσμένους του Hotel Ermou ερμηνεύοντας τα τραγούδια του.


Πολλοί κι αγαπημένοι φίλοι παραβρέθηκαν στην ξεχωριστή βραδιά όπως ο Γιώργος Λύρας, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Μαρία Ηλιάκη, η Κική Τσόλκα κ.α.

H Ευρυδίκη κάθε Πέμπτη μας προσκαλεί σε ένα ανατρεπτικό ταξίδι στο χρόνο με έμφαση στις αγαπημένες δεκαετίες των 60’ς, 70’ς, 80’ς και 90’ς, έχοντας στο πλευρό της τον ταλαντούχο Νικόλα Ραπτάκη, την εξαιρετική μπάντα της, αλλά και super special καλεσμένους- έκπληξη, που θα κάνουν το Hotel Ερμού το πιο hot meeting point της Πέμπτης!

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου, η Ευρυδίκη φιλοξενεί στο δεύτερο πάρτι της τον Γιώργο Θεοφάνους, τη μοναδική Τάμτα και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Κάθε Πέμπτη του Μαρτίου στο Hotel Ermou στήνεται ένα πραγματικό party, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, πολύ χορό, γλυκιά νοσταλγία και αυθεντική διασκέδαση. Ένα party σαν αυτά της εφηβείας μας. Αυτά που δε θέλαμε να τελειώσουν ποτέ!

Hotel Ερμού
Ερμού 152, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210-3463003


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018, 09:02