Κυκλοφόρησαν δύο νέα αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ «Brian Wilson: Long Promised Road» για τον συνιδρυτή του συγκροτήματος The Beach Boys.

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη ζωή και την καριέρα του Αμερικανού τραγουδιστή, τραγουδοποιού και δισκογραφικού παραγωγού Μπράιαν Γουίλσον μέσα από «ένα κυριολεκτικό και μεταφορικό ταξίδι εξερεύνησης της γενέτειρας του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ντοκιμαντέρ είναι σκηνοθετημένο από τον Μπρέντον Γουίλσον, ο οποίος δεν έχει συγγενική σχέση με τον Μπράιαν Γουίλσον.

Στο πρώτο κλιπ (που αποκαλύφθηκε μέσω του Rolling Stone UK), ο Έλτον Τζον συζητά για την προσήλωση του συνιδρυτή των Beach Boys στις περιοδείες: «Ο Μπράιαν θα θέλει πάντα να βγαίνει και να παίζει. Πάντα θα θέλει να κάνει δίσκους. Είναι επειδή η μουσική ρέει στις φλέβες του».

Στο δεύτερο ο Γουίλσον χαρακτηρίζει το τραγούδι «Sail On, Sailor» πιθανώς ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έγραψε ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται οι τραγουδιστές Μπρους Σπρίνγκστιν, Νικ Τζόνας, Λίντα Πέρι, Μπομπ Γκαούντιο, Στίβεν Πέιτζ, ο διευθυντής ορχήστρας, Γκουστάβο Ντουνταμέλ, ο ποιητής Στίβεν Κάλινιτς και τα μέλη των Beach Boys, Αλ Τζαρντίν και Μπλόντι Τσάπλιν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης