Η 20ή Οκτωβρίου ανακηρύχθηκε επίσημα «Ημέρα Lil Nas X» στην πολιτεία της Ατλάντα, στις ΗΠΑ.
Το δημοτικό συμβούλιο της Ατλάντα την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε την τιμητική διάκριση στον κορυφαίο ράπερ για τη συνεισφορά του τόσο στη μουσική όσο και στην LGBTQ+ κοινότητα σε εκδήλωση παρουσία θαυμαστών και φίλων του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αντόνιο Μπράουν μίλησε για το αντίκτυπο του βραβευθέντος με Grammy στον πολιτισμό και παρέδωσε στον Lil Nas X τιμητική πλακέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχει σημαντικό αντίκτυπο στην LGBTQ κοινότητα αναμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία δέχεται τους LGBTQ καλλιτέχνες στη μουσική βιομηχανία και δίνοντας τη δυνατότητα στους άλλους να απομακρύνουν τα εμπόδια και να είναι πιο ανοιχτοί, εκφραστικοί και προσωπικοί μέσω της μουσικής και της τέχνης» είπε ο Μπράουν. «Και Lil Nas X, θέλω απλώς να πω ότι με εμπνέεις. Υποβάλλω υποψηφιότητα για δήμαρχος της Ατλάντα. Θα είμαι ο πρώτος LGBTQ δήμαρχος στην ιστορία της πόλης. Και με εμπνέεις, επίτρεψε μου να πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω. Σ’ ευχαριστώ λοιπόν» τόνισε.  

Στη συνέχεια, ο Lil Nas X μίλησε, ευχαριστώντας όσους παρευρέθηκαν.

«Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ. Αυτό είναι απίστευτο…» είπε στο πλήθος. «Δεν θα κλάψω. Φωνάξτε το στην Ατλάντα. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς πιθανότατα δεν γνωρίζετε ότι είμαι από την Ατλάντα… Αλλά σοβαρά, αυτό είναι εκπληκτικό. Δεν θα φανταζόμουν ότι θα βρισκόμουν εδώ πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ήμουν στο σπίτι της αδερφής μου και κοιμόμουν στο πάτωμα… Αυτό είναι απίστευτο» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης