Οι Topos παρουσιάζουν το πρώτο τους single «toutopou»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 15:05
Οι Topos παρουσιάζουν το πρώτο τους single «toutopou»

Ένα νέο συγκρότημα, οι Topos, μας συστήνονται με το πρώτο τους single «toutopou». Πρόκειται για ένα ποπ ανάλαφρο καλοκαιρινό κομμάτι στο οποίο η παράδοση συναντά το σήμερα, με στοιχεία από κρητική σούστα και με έντονες αναφορές να αντηχούν σε θάλασσες, ουρανούς, φαράγγια, τον ήλιο, τον έρωτα και το νησί τους, την Κρήτη.

Οι Τόpos (ο "τόπος μου" στα ελληνικά σημαίνει το μέρος που κατάγομαι, οι ρίζες μου) είναι μια ελληνική μπάντα από το Ρέθυμνο Κρήτης.Oι «Topos» έρχονται να φέρουν κάτι φρέσκο, αλλά και οικείο ταυτόχρονα.Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά,που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την FMRecords με τίτλο «Όλα σε μια θάλασσα», αποτελείται από 10 κομμάτια (5 διασκευές και 5 δικά τους) με ελληνικό στίχο σε παραδοσιακούς ρυθμούς και με πολλά σύγχρονα στοιχεία. Πρόκειται για ένα mainstreamproject, ελληνόφωνο με world στοιχεία. Είναι η νέα τάση του Νewagefolk.

Δύο χρόνια περίπου ετοιμάζεται αυτό το μουσικό εγχείρημα. Όλα ξεκίνησαν όταν οι μουσικοί συναντήθηκαν για μια συνεργασία και από τότε είναι αχώριστοι. Όπου Topos βλέπεις «σπίτι».

Δείτε το βίντεο:


Ακούτε το τραγούδι εδώ:
https://orcd.co/toutopou

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 15:05