Οι Panx Romana με το νέο τους ηχοθέαμα «MonsantoLand – The Last Supper» στο Κύτταρο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018, 11:13
Οι Panx Romana με το νέο τους ηχοθέαμα «MonsantoLand – The Last Supper» στο Κύτταρο
Οι Panx Romana επιστρέφουν στο Κύτταρο το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, με μουσικές από την εποχή της Διατάραξης Κοινής Ησυχίας έως και την Pax Americana.

Τη βραδιά θα ανοίξει η I Will Never.Again.

Οι Panx σε συνεργασία με το «Art Asylum» παρουσιάζουν ένα νέο ηχοθέαμα με τίτλο «MonsandoLand – The Final Supper».

Πρόκειται για ένα μήνυμα αφύπνισης για τον γάμο των τεράτων Monsanto & Bayer με το σκοτεινό παρελθόν και το μελλοντικό μονοπώλιο των γενετικά τροποποιημένων γεωργικών σπόρων «Roundup Ready» και τη χημική βιομηχανία.



Με το Agent Orange που κατασκεύασε η Monsanto για τον πόλεμο στο Βιετνάμ και το Zyclon-Β της Bayer για τους θαλάμους αερίων των ναζί, αλλά και την ηρωίνη, τα δύο τέρατα γιγαντώθηκαν με τα κέρδη του θανάτου. Τώρα με βουλιμική διάθεση κέρδους προσπαθούν να ελέγξουν και την τροφή γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα ελέγξουν και την ίδια την ζωή.

Οι φτωχοί σβήνουν στη σιωπή του τίποτα ή παίρνουν τον δρόμο της προσφυγιάς για τις περιοχές που υπάρχει ακόμα αφθονία. Όμως το μέλλον καραδοκεί σκοτεινό και αδυσώπητο για όλους. Οι έμποροι της ζωής δεν ξεχωρίζουν τους πλούσιους από τους φτωχούς, ούτε τους ντόπιους από τους πρόσφυγες.



Γι’ αυτό μην ξεχάσεις ποτέ ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός.

Να θυμάσαι ότι όταν δεις ζώα να τρέχουν προς μια άλλη περιοχή, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος και για σένα. Όταν βλέπεις βάρκες με πρόσφυγες να πνίγονται στην γειτονιά σου τότε εσύ είσαι ο επόμενος στην σειρά.

Συναγερμός αδέλφια με τον παλμό της αιώνιας πηγής ζωής γιατί ο κίνδυνος είναι ήδη εδώ. Γι’ αυτό φέρνουμε τον κίνδυνο στην αδράνειά, ένα μήνυμα από την φύση που μιλά για τον θάνατο του συστήματος.

Οι Μαύρες Ανεμώνες σήμαναν συναγερμό

Damage 6€

Doors 21.00

Κύτταρο: Ηπείρου 48 & Αχαρνών / 210 8224134 / www.kyttarolive.gr

Προπώληση εισιτηρίων στο Κύτταρο

10-13.00 καθημερινές και ώρες συναυλιών


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018, 11:13