Μια μοναδική βραδιά, αφιερωμένη στον επετειακό δίσκο τους «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους», θα παρουσιάσουν οι ONIRAMA τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στην Εναλλακτική Σκηνή, στο κτήριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρέα με εκλεκτούς φίλους.

Οι Παυλίνα Βουλγαράκη, Σαλίνα Γαβαλά, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νάντια Κοντογεώργη, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Παναγιώτης Μάργαρης, Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Μουτσινάς, Πέννυ Μπαλτατζή, Νατάσσα Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Δανάη Πολίτη, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και Solmeister συναντιούνται επί σκηνής με τους ONIRAMA, παρουσιάζοντας ξεχωριστά ντουέτα από το πολυσυλλεκτικό «Ανθολόγιο» αλλά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ ανοίγει αυλαία και γίνεται το σημείο συνάντησης των πιο ανατρεπτικών συμπράξεων, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική. Ο επετειακός δίσκος των ONIRAMA που κυκλοφόρησε πρόσφατα και αγαπήθηκε αμέσως, αποτελεί το έναυσμα για αυτή την ξεχωριστή μουσική συνάντηση. Με έμπνευση από τα 3 Δεκαράκια δισκάκια, οι ONIRAMA συναντούν αγαπημένους φίλους και ξεφυλλίζουν παρέα το «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους». Τα 3 Δεκαράκια δισκάκια θα γεμίσουν το χώρο με διαφορετικά αρώματα, ηχοχρώματα, συναισθήματα και εικόνες.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου της Εξέλιξης Ζωής, το οποίο αποσκοπεί στη φροντίδα και ολιστική υποστήριξη εφήβων και νεαρών ενηλίκων που προέρχονται από Δομές Κλειστής Παιδικής Προστασίας. Μέσω των δράσεων του φορέα (εκπαιδευτικών, ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης, πολιτιστικών και αθλητικών) διευκολύνεται η ομαλή και απρόσκοπτη εξέλιξη του παραπάνω πληθυσμού καθώς και η συμπερίληψή του στην κοινωνία με απώτερο σκοπό την ανεξάρτητη-αυτόνομη διαβίωσή του. Το έργο της Εξέλιξης Ζωής υποστηρίζεται από την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos EΜΙ Universal, σε παραγωγή YOLO Music.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 
Ώρα έναρξης: 19:00
Καλλιτέχνης: ONIRAMA

Χώρος: Εναλλακτική Σκηνή, στο κτήριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Συμμετέχουν: Παυλίνα Βουλγαράκη, Σαλίνα Γαβαλά, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νάντια Κοντογεώργη, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Παναγιώτης Μάργαρης, Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Μουτσινάς, Πέννυ Μπαλτατζή, Νατάσσα Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Δανάη Πολίτη, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και Solmeister

Σημεία Προπώλησης: online στο ticketservices.gr, τηλεφωνικά στο 2107234567 και στο εκδοτήριο της Ticket Services, Πανεπιστημίου 39

Τιμή εισιτηρίου: Α Ζώνη: 35€, Β Ζώνη: 25€, Γ Ζώνη: 15€
Πληροφορίες Χώρου: Εναλλακτική Σκηνή, στο κτήριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης