Η Ντόλι Πάρτον κατέκτησε τρία νέα ρεκόρ Γκίνες. Η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι κατέρριψε το ρεκόρ για τις περισσότερες δεκαετίες (επτά) στο chart Hot Country Songs των ΗΠΑ και το ρεκόρ των περισσότερων επιτυχιών Νο. 1 στο chart Hot Country Songs των ΗΠΑ από γυναίκα καλλιτέχνη, με συνολικά 25 επιτυχίες.

Αντιδρώντας στο επίτευγμα, η τραγουδίστρια μίλησε στην Guinness World Records Ltd., η οποία κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματά της κυκλοφορίας του βιβλίου καταγραφής των παγκόσμιων ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ντόλι Πάρτον τόνισε πόσο σπουδαία τιμή θεωρεί την κατάρριψη νέων ρεκόρ.

«Είναι πράγματα που σε κάνουν πραγματικά να ευγνωμονείς για όλα όσα έχουν συμβεί. Δεν είχα ιδέα ότι θα ήμουν στα Ρεκόρ Γκίνες τόσες φορές! Είμαι κολακευμένη και με τιμά» είπε η τραγουδίστρια και ηθοποιός. «Είχα πολλούς ανθρώπους που με βοήθησαν να φτάσω εδώ. Ευχαριστώ όλους εσάς και όλους αυτούς που με βοήθησαν να τα έχω όλα αυτά» τόνισε.

«Μου αρέσει που μπορώ να ζω από το επάγγελμα που αγαπώ τόσο πολύ. Ήμουν τόσο τυχερή που βλέπω τα όνειρά μου να πραγματοποιούνται και ελπίζω να συνεχίσω για όσο περισσότερο μπορώ. Θα πρέπει να με ανατρέψετε για να με σταματήσετε!» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ντόλι Πάρτον κατέρριψε επίσης το δικό της ρεκόρ για τις περισσότερες επιτυχίες στο chart Hot Country Songs των ΗΠΑ από γυναίκα καλλιτέχνη, με 109 επιτυχίες.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης