Έχοντας στις αποσκευές της το νέο της άλμπουμ «Ξημερώνει Κυριακή», με διασκευές σε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια έρχεται την Πέμπτη 05 Ιουλίου 2018 στις 9 μ.μ. στο Μαρούσι για να συναντήσει τους φίλους της και μαζί να τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια από την πολύχρονη διαδρομή της αλλά και τραγούδια – σταθμούς σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών.

Με καλοκαιρινή και νοσταλγική διάθεση, η Μελίνα Ασλανίδου στήνει ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα, γεμάτο νέες επιτυχίες, λαϊκές, έντεχνες και παραδοσιακές μελωδίες με σκοπό να ταξιδέψει τους φίλους της στο χτες και στο σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την επόμενη εβδομάδα, το Φεστιβάλ συνεχίζει τη διαδρομή του με τη συναυλία του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου (11/07), το μουσικό αφιέρωμα στον συνθέτη Θεόδωρο Πολυκανδριώτη με τον Σπύρο Πολυκανδριώτη (12/07), το αφιέρωμα στους μεγάλους λαϊκούς καλλιτέχνες Βασίλη Τσιτσάνη και Στέλιο Καζαντζίδη, τον Γιώργο Υδραίο και τη Μαρία Σουλτάτου (13/07), τους δημοφιλείς στο νεανικό κοινό Stan–REC (17/07), τη συναυλία της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας Γλυκερίας (19/07), τη συναυλία των “The Idols60’s” (25/07), τη θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη (27/07). Την αυλαία του Φεστιβάλ ρίχνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η εκρηκτική Άννα Βίσση.

Στο site του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου www.festivaldimouamaroussiou.gr υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ, τις εκδηλώσεις με προπώληση εισιτηρίων, με ελεύθερη είσοδο, αλλά και με χρήση της Artemis card με προνομιακές τιμές για τους κατόχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης