Η Μαρία Καρλάκη μας προσκαλεί για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις Τετάρτες 5 και 12 Ιανουαρίου για να μας παρουσιάσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Μια αγκαλιά τραγούδια» με αγαπημένα τραγούδια από τη σύγχρονη έντεχνη και λαϊκή ελληνική μουσική.

Η Μαρία Καρλάκη έχοντας κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες το ανέκδοτο τραγούδι του αξέχαστου σε όλους μας, σπουδαίου δημιουργού, Αντώνη Βαρδή, σε στίχους της καταξιωμένης Όλγας Βλαχοπούλου,«Πάρε με στην αγκαλιά σου» αλλά έχοντας και στις αποσκευές της τραγούδια – διασκευές όπως τα «Γιαρέμ» των Γιώργου Χατζηνάσιου και Νίκου Γκάτσου και «Αυτό τον κόσμο τον καλό» των Σταύρου Ξαρχάκου και Βασίλη Ανδρεόπουλου, μας παρουσιάζει μία διαφορετική πτυχή του εαυτού της με εφόδιο το ερμηνευτικό της ταλέντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγούδια όπως τα «Ξενύχτησα στην πόρτα σου», «Ταχεία», «Θάλασσες», «Στην καρδιά», «Διόδια» και πολλά άλλα θα μας κρατήσουν συντροφιά σε δύο υπέροχες μουσικές βραδιές!

Η Μαρία Καρλάκη όμως δεν θα είναι μόνη της αφού θα έχει και αγαπημένους καλεσμένους και στις δύο βραδιές. Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου θα υποδεχτεί τονμοναδικόερμηνευτή Θέμη Αδαμαντίδη να μοιραστούν ντουέτα και τραγούδια – εκπλήξεις ενώ την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου θα υποδεχτεί τον εξαιρετικόΓιάννη Βαρδή να τραγουδήσουν μαζί τραγούδια του Αντώνη Βαρδή και τον πολυτάλαντο Γιάννη Ζουγανέλη να παρουσιάσουν και από κοινού το τραγούδι «Κάτι δεν κάναμε καλά» που της έγραψε ο ίδιος με τους στίχους του Ηλία Φιλίππου αλλά και τραγούδια που μοιράστηκαν μαζί στις κοινές τους συναυλίες όπως τα «Βασιλική» και «Δίχτυ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πίνακας στην αφίσα των εμφανίσεων της Μαρίας Καρλάκη στη Σφίγγα έχει φιλοτεχνηθεί από τον ζωγράφο Γιώργο Σταθόπουλο.

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 21.00
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
f
*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης