Ο Δήμος Χαλανδρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής διοργανώνει τη μουσική παράσταση «Οι Ψυχές των Χρωμάτων» με την Ηλέκτρα, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 και ώρα 21.00, στο θέατρο Ρεματιάς.

«Οι Ψυχές των Χρωμάτων»: Μία παράσταση που παντρεύει χρώματα, συναισθήματα, ιστορίες ζωής, τραγούδια: Μωβ-χρώμα της μελαγχολίας, κόκκινο-χρώμα του πάθους, πορτοκαλί-χρώμα της αισιοδοξίας, ασημί-χρώμα καθρέφτης, μπλε- χρώμα τ’ ουρανού, του αέρα, της επικοινωνίας…Από τον Duke Ellington στους Μάνο Λοΐζο, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι και από τους ChicCorea, Goran Bregovic στους Σταμάτη Σπανουδάκη, Μίμη Πλέσσα, Σταμάτη Κραουνάκη.
Ερμηνεύτρια: Ηλέκτρα
Πιάνο: Δημήτρης Μπουζάνης – Πνευστά: Μαρίνος Γαλατσινός
Επιμέλεια κειμένων: Έλλη Ιωακείμογλου
Επιμέλεια σκηνικού: Άγγελος Δελής
Guest: Χάρης Φαναριώτης

Στην παράσταση συμμετέχει η Μικτή Χορωδία Τρίτης Ηλικίας 60+ του Δήμου Χαλανδρίου υπό τη διεύθυνση της Ρίας Θεοδώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Είσοδος: Ελεύθερη
Λίγα λόγια για την Ηλέκτρα:

Επαγγελματικά βήματα: Παραστάσεις στην Εθνική Λυρική Σκηνή, συνεργασία επί σειρά ετών με μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων, καλλιτεχνικές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, (παρουσίαση κύκλου εκπομπών αφιερωμένων στο δημοτικό τραγούδι, συμμετοχή σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα δίπλα σε καταξιωμένους συναδέλφους, όπως Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Κούτρας.

Τα τελευταία χρόνια: Προωθεί τις δύο προσωπικές μουσικές παραστάσεις της, τις «Μοίρες» και τις «Ψυχές των Χρωμάτων» σε δήμους και πολιτιστικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης