Η Γλυκερία στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017, 14:45
Η Γλυκερία στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου»
Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, στις 19.00, το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» φιλοξενεί τη μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Γλυκερία και την Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου σε μια βραδιά αφιερωμένη στις κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Η δημοφιλής ελληνίδα ερμηνεύτρια θα βρίσκεται για μια και μοναδική συναυλία στην πόλη μας και θα τραγουδήσει παλιές και νέες επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε, πλαισιωμένη από την Ορχήστρα Νέων Δίου.

Η απάντηση της Γλυκερίας στην πρόταση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας ήταν άμεση και θετική, όταν πληροφορήθηκε πως με την παρουσία της θα εξασφαλιστούν τα τρόφιμα 30 περίπου οικογενειών για ένα χρόνο. Παράλληλα με τη άμεση ανταπόκρισή της δήλωσε εντυπωσιασμένη και συγκινημένη από το σπουδαίο έργο εθελοντισμού και αλληλεγγύης που παράγεται στους χώρους του πρώην Καπνικού Σταθμού. Για τον λόγο αυτό, εξέφρασε την επιθυμία τόσο της δική της όσο και των μελών της ορχήστρας της, πριν τη συναυλία να ξεναγηθούν στις πρώην αποθήκες του, όπου καθημερινά αποδεικνύεται πως εθελοντισμός είναι μια μεγάλη δύναμη που κρατά στα χέρια της η κοινωνία των πολιτών. Μάλιστα ζήτησε να έχει τη δυνατότητα να μιλήσει η ίδια με εθελοντές του κοινωνικού φαρμακείου, του κοινωνικού ιατρείου και του κοινωνικού παντοπωλείου και το έργο που επιτελούν για τους αδύναμους πολίτες του νομού.

Το αστέρι του Καπνικού Σταθμού θα ανάψει νωρίς, λοιπόν, το απόγεμα της 19ης Δεκεμβρίου και η προσέλευση του κόσμου αναμένεται πως θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα ακούσματα θα ξεκινήσουν στις 17.30 και στη συνέχεια θα ανέβη στη σκηνή της νέας γωνιάς της αυλής μας η Γλυκερία με την ορχήστρα της και την Ορχήστρα Νέων Δίου. Θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες κορυφαίων ελλήνων συνθετών, στη μεγαλύτερη συναυλία που έχει διοργανωθεί ποτέ στον Καπνικό Σταθμό.

Όλοι οι συντελεστές της συναυλίας συμμετέχουν αφιλοκερδώς (καλλιτέχνες, μουσικοί, ηχητικά, φωτισμός, σκηνικά) γι αυτό και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Οι επισκέπτες καλούνται να προσφέρουν, προαιρετικά, τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο & Φαρμακείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017, 14:45