Η Ευρυδίκη κάνει πάρτι στο Hotel Ερμού

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018, 09:50
Η Ευρυδίκη κάνει πάρτι στο Hotel Ερμού
Τον κύκλο των επιτυχημένων εμφανίσεων στο hotel Ερμού, ολοκληρώνει η Ευρυδίκη με δύο τελευταίες εμφανίσεις την Πέμπτη 22 και 29 Μαρτίου. Όπως κάθε εβδομάδα και αυτή την Πέμπτη στήνεται ένα διαφορετικό «Πάρτι» με guests έκπληξη. Κοινός παρανομαστής αυτών των «Πάρτι» είναι τα αγαπημένα τραγούδια, η γλυκιά νοσταλγία, ο χορός και η αυθεντική διασκέδαση…Όλα αυτά δηλαδή που έχουν κάνει το Hotel Ερμου το αγαπημένο στέκι της πόλης για τις Πέμπτες.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου στη σκηνή του Hotel Ερμου, η Ευρυδίκη, η αγαπημένη καλλιτέχνις με τη σπουδαία φωνή και την αστείρευτη ενέργεια υποδέχεται την Έλλη Κοκκίνου και τον Θάνο Καλλίρη.
Μόλις μια εβδομάδα πριν, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Τάμτα και ο Κωσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκαν στο πλάι της Ευρυδίκης σε μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση. Σαν μουσικό συγκρότημα που συνεργάζεται χρόνια, ο κάθε ένας ως μονάδα αλλά και όλοι μαζί παρουσίασαν τον καλύτερο εαυτό τους και η βραδιά γέμισε με συναισθήματα, εικόνες, χορό και όμορφες μουσικές ανατροπές.Πολλοί κι αγαπημένοι φίλοι παραβρέθηκαν στην ξεχωριστή βραδιά όπως o Θέμης Καραμουρατίδης, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Σοφία Βόσσου, ο Αναστάσιος Ράμμος κα.

Hotel Ερμού

Ερμού 152, Γκάζι

Τηλ. Κρατήσεων: 210-3463003


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018, 09:50