Η Μέρι Πόπινς επέστρεψε με νέα μουσική! Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα για την ταινία της Disney «Mary Poppins Returns» (Η Μέρι Πόπινς επιστρέφει) η πρωταγωνίστρια, Έμιλι Μπλαντ τραγουδά, αποκαλύπτοντας ένα νέο οπλοστάσιο εκπληκτικής μουσικής στο σίκουελ του εμβληματικού φιλμ του 1964.

Η Έμιλι Μπλαντ τραγουδά το «A Whole New World» μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Λιν Μάνουελ Μιράντα.
Δείτε το τρέιλερ:

Μέσα από μια εκστατική σειρά από υπέροχες εικόνες με τη μαγική νταντά (Έμιλι Μπλαντ) που οδηγεί μια άλλη γενιά παιδιών της οικογένειας Μπανκς τη Τζέιν (Pixie Davies), τον John (Nathaniel Saleh) και τον Τζόρτζι Μπανκς (Joel Dawson), σε μια υποθαλάσσια περιπέτεια, οι θεατές παίρνουν επίσης μία γεύση του τραγουδιού «Can You Imagine ThatLife: Η Έμιλι Μπλαντ τραγουδάει στο “Mary Poppins Returns».

Η νέα περιπέτεια ακολουθεί τον Μάικ (Ben Whishaw) και την Τζέιν Μπανκς (Emily Mortimer), που είναι τώρα ενήλικες στη δεκαετία του 1930 στο Λονδίνο. Ο Μάικλ έχει τρία δικά του παιδιά. Μετά από μια τραγική απώλεια στην οικογένεια, δέχονται την επίσκεψη της Μέρι Πόπινς η οποία φυσικά φέρνει χαρά και ιδιοτροπία στην οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη ταινία Μέρι Πόπινς η πρωταγωνίστρια, Τζούλι Άντριους τραγουδάει επτά διαφορετικά τραγούδια, οπότε φαίνεται ότι η Έμιλι Μπλαντ θα ακουστεί να ερμηνεύει δημιουργίες που έχουν γράψει οι συνθέτες Σκοτ Γουίτμαν και Μαρκ Σαϊμάν που υπέγραψαν τη μουσική των μιούζικαλ Hairspray και Smash.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης