Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Studio Ασωμάτων

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021, 12:25
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Studio Ασωμάτων

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται σε έναν νέο χώρο, με νέα μπάντα, με τα καινούργια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που ηχογραφεί αυτόν τον καιρό, αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα -γιατί κάποια πράγματα μένουν σταθερά και αγαπημένα- κάθε Σάββατο ως τα τέλη Ιανουαρίου.

Λοιπόν, πάμε πάλι να νιώσουμε όλοι μαζί;

Να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να διασκεδάσουμε, να θυμώσουμε, να ελπίσουμε και να απελπιστούμε όλοι μαζί; Όπως κάναμε και πριν, αλλά τώρα με περισσότερο πάθος, γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι δεδομένο.
Πάμε να τα τραγουδήσουμε όλα αυτά όλοι μαζί;

Πάμε Studio Asomaton;

Και η αλήθεια είναι ότι πάντα είναι δύσκολο να βάλεις στο χαρτί ένα πρόγραμμα της Ελεωνόρας, γιατί είναι αυτό που κάθε φορά νιώθει. Και ως γνωστόν τα αισθήματα δεν χωράνε σε λέξεις. Ξέρεις όμως ότι η Ελεωνόρα στη σκηνή είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μια φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής.

Σε όλα αυτά προσθέτουμε και τη σωρευμένη επιθυμία για live επικοινωνία και με έναν τρόπο φτιάχνουμε το περίγραμμα αυτού που πρόκειται να συμβεί επί σκηνής στο Studio Asomaton.

Τα υπόλοιπα συμπληρώνονται απ’ όσους βρίσκονται κάτω από τη σκηνή. Εσάς που σας περιμένουμε για να γίνει κάθε βράδυ ένα και μοναδικό για όλους. Δεν πάμε για να θυμηθούμε ή να ξαναζήσουμε, δεν πάμε για καμία κανονικότητα, πάμε για να ζήσουμε κάτι σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά.

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης - τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου - ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος - μπάσο, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος - κλαρίνο, φλάουτο, καβάλ, Νίκος Μέρμηγκας - λαούτο, μπουζούκι, λαύτα, Φώτης Δεληνικόλας - κιθάρες, Στέλιος Φραγκούς - πλήκτρα πιάνο και Φίλιππος Βασιλόπουλος - τουμπερλέκι.

Ηχοληψία: ΜπράιανCoon, Δημήτρης Σαμαράς
Σχεδιασμός Φώτων: Μενέλαος Ορφανός
Σκηνικά - σχεδιασμός σκηνής: Γιώργος Γαβαλάς
Ενδυματολόγος Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Χάρης Σταματόπουλος
Ενδυματολόγος μουσικών: Ειρήνη Ευριπίδου

STUDIO ASOMATON

Ασωμάτων 1, Θησείο
Τηλ. κρατήσεων: 211.1100235-36-37
Ώρα έναρξης: 22:30

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021, 13:44