Η «Συνάντηση» του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα! Η σπουδαία συνάντηση των δύο κορυφαίων καλλιτεχνών δίνει το τελευταίο της ραντεβού
την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο!

Ήταν αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού, ήταν μία συνάντηση σταθμός – η οποία παρουσιάστηκε στα ωραιότερα θέατρα σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία- και κορυφώνεται στην Αθήνα, στον πιο εμβληματικό της χώρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν μια συνάντηση κορυφής που ξεκίνησε τον Ιούνιο, έκανε τον γύρο της Ελλάδας, όπου το κοινό παντού τους υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τραγουδώντας μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια τα ωραιότερα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη.

Ακολουθούν δύο πόλεις ακόμα – Θεσσαλονίκη στις 8/9 και Βόλος στις 14/9 – μέχρι να κλείσει ο κύκλος της περιοδείας τους στις 24 Σεπτεμβρίου.

Στην Αθήνα λοιπόν, σε μια ιδιαίτερη βραδιά κάτω από την Ακρόπολη, θα απολαύσουμε για τελευταία φορά τον Σταύρο Ξαρχάκο στην ίδια σκηνή μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, σε ένα πρόγραμμα που διευθύνει ο συνθέτης και κατά την διάρκεια του οποίου ακούγονται τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του, χρωματισμένα με τη διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας. Και μαζί τους εννεαμελής ορχήστρα, αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί τους οι μουσικοί:

Νεοκλής Nεοφυτίδης – Πιάνο
Παντελής Ντζιάλας – Κιθάρα
Βασίλης Δρογκάρης – Ακορντεόν
Ηρακλής Ζάκκας – Μπουζούκι
Δημήτρης Ρέππας – Μπουζούκι
Τάκης Βασιλείου – Κρουστά
Πέτρος Βαρθακούρης – Κοντραμπάσο
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα
Φίλιππος Τσεμπερούλης : Πνευστά

Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας

Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

Άνω Διάζωμα: 15€ – 20€
Ζώνη Β’: 40€
Ζώνη Α’: 50€
Διακεκριμένη Ζώνη: 70€
ΑΜΕΑ: 15€
Παραγωγή

gazarte cultural hub
Τηλ. 210 3460347
www.gazarte.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης