H Αριάνα Γκράντε (Ariana Grande) αποτίνει φόρο τιμής στα θύματα και στους επιζώντες της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στη συναυλία της, στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, τη Δευτέρα 22 Μαΐου, του 2017.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Γκράντε στέλνει την αγάπη της και τη συμπαράστασή της με ένα συγκινητικό βίντεο στο Ιnstagram και γράφει: «Αν και η θλίψη είναι πάντα παρούσα και η σχέση μας με αυτήν εξελίσσεται συνεχώς και εκφράζεται με διαφορετικούς τρόπους κάθε μέρα, όλο τον χρόνο… ξέρω ότι αυτή η επέτειος δεν θα είναι ποτέ εύκολη. Παρακαλώ να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι σήμερα». Kαι προσθέτει: «Μάντσεστερ, η καρδιά μου είναι μαζί σου σήμερα και για πάντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια παραθέτει τα ονόματα των 22 θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης. Το νεαρότερο θύμα ήταν ένα κορίτσι 8 ετών ελληνοκυπριακής καταγωγής, η Saffie Roussos. Η μητέρα της Saffie, Lisa, είχε διασωληνωθεί.

Ο δράστης, που πιστεύεται ότι ήταν ο 22χρονος Βρετανός λιβυκής καταγωγής Σαλμάν Αμπέντι (Salman Abedi), πυροδότησε έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό γεμάτο με κομμάτια μετάλλων, στο φουαγέ της Αρένας, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν πάνω από 500. Η επίθεση έγινε μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε, που ήταν μέρος της περιοδείας της «Dangerous Woman Tour 2017». Τα εισιτήρια της συναυλίας είχαν εξαντληθεί, και είναι πιθανό να την παρακολούθησαν 21.000 άτομα. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονταν στο φουαγιέ κατά τη στιγμή της έκρηξης προκειμένου να αγοράσουν αναμνηστικά της συναυλίας.

Μετά από δύο εβδομάδες η Γκράντε επέστρεψε γενναία στη σκηνή για να τραγουδήσει ξανά μαζί με τους φίλους της, Κέιτι Πέρι, Μάιλι Σάιρους και Τζάστιν Μπίμπερ. Συγκεντρώθηκαν 13 εκατομμύρια δολάρια. Η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε ανακηρύχθηκε επίτιμη πολίτης του Μάντσεστερ για τον τρόπο, με τον οποίο αντέδρασε μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε χρόνο η τραγουδίστρια δεν ξεχνά και τιμά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης παρόλο που το συγκεκριμένο τραγικό συμβάν της άφησε διαταραχή μετατραυματικού στρες και αυξημένο άγχος.

Η Γκράντε έχει δηλώσει ότι, η συγκεκριμένη μέρα την έχει αφήσει για πάντα άφωνη και «γεμάτη με ερωτήσεις». Αποκάλυψε πως τόσο η ίδια όσο και άλλα μέλη της περιοδείας της, έκαναν τατουάζ «μέλισσα», που «δημιουργήθηκε» στη μνήμη των θυμάτων του Μάντσεστερ, ενώ μια μέλισσα εμφανίζεται και στο τέλος του βίντεο κλιπ του σινγκλ της No tears left to cry!

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης