Νέο ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στην περιοδεία του Έλτον Τζον «Farewell Yellow Brick Road» και στα πρώτα χρόνια της καριέρας θα σκηνοθετήσουν ο Ρ.Τζ. Κάτλερ και ο σκηνοθέτης και σύζυγος Άγγλου τραγουδιστή, πιανίστα και συνθέτη, Ντέιβιντ Φέρνις. 
 
Το ντοκιμαντέρ «Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances And The Years That Made His Legend» θα περιλαμβάνει  πλάνα συναυλιών από τα τελευταία 50 χρόνια που θα προβληθούν πρώτη φορά, καθώς και χειρόγραφα ημερολόγια και σημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή του μουσικού και της οικογένειάς του.
 
Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται να προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες και στη συνέχεια στο Disney+.
 
«Όπως και για πολλούς άλλους, η μουσική του Έλτον Τζον έχει βαθιά σημασία για μένα εδώ και δεκαετίες και αυτή η ευκαιρία δεν είναι τίποτα λιγότερο από αποκορύφωμα της καριέρας μου και προνόμιο» δήλωσε ο Κάτλερ στο Rolling Stone για το ντοκιμαντέρ με θέμα έναν από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες στον κόσμο.
 
«Ο Έλτον και εγώ δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο συνεργάτη από τον Ρ. Τζ. Κάτλερ για μια ταινία που αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από την καριέρα του Έλτον – είναι η ζωή του. Από το Troubadour στο Dodger Stadium, ξέραμε ότι ο Ρ. Τζ. θα βοηθούσε στην ξενάγηση στην  ιστορία του Έλτον και των πολλών επιπέδων της με τρόπο που να φαίνεται αυθεντικός και να ξυπνά αναμνήσεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε» τόνισε ο Ντέιβιντ Φέρνις.
 
Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Έλτον Τζον «Farewell Yellow Brick Road» αναβλήθηκε πολλές φορές από τότε που ξεκίνησε το 2018, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς και του τραυματισμού του τραγουδιστή στο ισχίο.
 
Από τις 15 Ιουλίου έως τις 20 Νοεμβρίου ο Έλτον Τζον θα δώσει 11 συναυλίες στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης