Δήμος Κηφισιάς: Γλυκερία και Ασλανίδου μάγεψαν το κοινό στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 12:10
Δήμος Κηφισιάς: Γλυκερία και Ασλανίδου μάγεψαν το κοινό στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο

Η Κηφισιά μύρισε γιασεμί την Πέμπτη 18 Ιουλίου από τη μεγάλη Καλοκαιρινή συναυλία Γλυκερίας - Μελίνας Ασλανίδου που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς στο κατάμεστο από κόσμο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου Κηφισιάς.

Οι δύο γνωστές ερμηνεύτριες συναντήθηκαν επί σκηνής και ερμήνευσαν γνωστές τους επιτυχίες οι οποίες μάγεψαν τον κόσμο της Κηφισιάς που τραγουδούσε μαζί τους σε όλη σχεδόν τη συναυλία. Σε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου παρουσίασαν ένα ξεχωριστό αυθεντικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες όπως ''η νύχτα μυρίζει γιασεμί'', ''όπου με πας, σε πάω..'', "πάρε απόψε, πάρε με'', "δεν έχω διεύθυνση'', ''Πριγκηπέσσα' 'κ.α.

Τη συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης κ. Αχχιλέας Κουρέπης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού "Δημήτριος Βικέλας" κ. Σίσσυ Παπασπύρου, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού "Δ. Βικέλας" Νικήτας Κόκκαλης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης, η Πρόεδρος της «Μένανδρος ΑΕ» κα Πόλυ Αστερίου, το μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. "Δημήτριος Βικέλας" και του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. της Ανθοκομικής Έκθεσης Δήμου Κηφισιάς κα Στέλλα Κονιτοπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος κα Αγγελική Παπάζογλου, το μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. "Δημήτριος Βικέλας" κα Λίλα Παπαδημητρίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε ο Στέλιος Φωτιάδης.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 12:27