Δύο από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς του ελληνικού ροκ των ’90s, το συνθετικό δίδυμο της κλασικής περιόδου των Ενδελέχεια, που υπέγραψε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, σμίγουν εκ νέου  στη σκηνή του Γυάλινου Up Stage, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, θυμίζοντας μας τραγούδια όπως τα “Τι τραγούδι να σου πω”, “Βουτιά από ψηλά”, “Δεν είμαι αυτός που θες”, “Να ‘ρθω κι απόψε” και πολλά ακόμα αγαπημένα κομμάτια τους πλαισιωμένοι από πενταμελή μπάντα.

Ένα μουσικό πρόγραμμα που εκτός από τα παλιότερα τραγούδια των δύο δημιουργών, περιέχει και νέα κομμάτια από την σημερινή συνεργασία τους με πρώτο δείγμα το τραγούδι “Τα καλά παιδιά”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί τόσο συνθετικά, με την κυκλοφορία νέων ψηφιακών single ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, όσο και σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων.

Στη συναυλία συμμετέχει και ο Βασίλης Ράλλης, νέος μουσικός που έχει διακριθεί μέσα από τα τραγούδια του, που συνδυάζουν την παράδοση και τον ηλεκτρισμό με εντυπωσιακό τρόπο. Εκτός από τους Ενδελέχεια έχει συνεργαστεί με τον Ψαραντώνη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Βασίλη Σκουλά, τον Φίλιππο Πλιάτσικα και άλλους μουσικούς.

Παλιές επιτυχίες και νέες πρoτάσεις σε ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που συμπληρώνουν αγαπημένες διασκευές με μια παρέα εκλεκτών μουσικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημήτρης Μητσοτάκης & Παναγιώτης Κατσιμάνης: τραγούδι, κιθάρες
Παντελής Πέτρου: μπάσο
Νίκος Χριστόπουλος: τύμπανα
Kυριάκος Πέτρου: βιολί
 
Ώρα έναρξης: 22:00
 
Τιμές

12 ευρώ με μπίρα ή κρασί στο bar
14 ευρώ με ποτό στο bar
14 ευρώ με μπύρα/κρασί στο τραπέζι
16 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315 600
www.gialino.gr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης